نان برنجي؛ طعمي به ياد دوران خوش کودکي
اطلاعات/ چي لازم دارم: آرد برنج ۴ پيمانه کره آب شده ۱پيمانه پودر قند ۱ پيمانه گلاب نصف پيمانه تخممرغ ۱ عدد پودر هل به ميزان دلخواه تخم خرفه براي تزئين چطور بپزم: سفيده تخممرغ را با همزن برقي و سرعت بالا هم بزنيد تا کاملا پف کند و اسفنجي شود. در ظرفي ديگر، زرده تخممرغ، پودر قند، هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنيد. سفيده تخممرغ و گلاب را به آنها اضافه کنيد و هم بزنيد. در آخر، آرد برنج را اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا خمير يکدستي حاصل شود. خمير را درون پلاستيک قرار دهيد و به مدت ۲ ساعت در فضاي آشپزخانه بگذاريد تا خمير ور بيايد. فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد. روي سطحي صاف، آرد بپاشد و خمير را به قطر نيم سانتيمتر باز کنيد. آنها را به شکل دلخواه قالب بزنيد. روي نان ها تخم خرفه و خلال پسته بريزيد و با فاصله يک سانتيمتري از هم داخل سيني فر بچينيد. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر بپزيد تا پخته و ترد شوند. در طول پخت ، به هيچ عنوان نبايد در فر را باز کنيد. براي تغيير رنگ مي توانيد در مايه آن زعفران بريزيد.