ميز اردور/ طرز تهيه «کاناپس قارچ»
آخرين خبر/چي لازم دارم: قارچ 250 گرم کره 50 گرم گشنيز خرد شده دوقاشق غذاخوري آرد يک قاشق غذاخوري شير يک فنجان پيازچه پنج ساقه پنير پيتزا 250 گرم نمک و فلفل به ميزان لازم چطوري درست کنم: اول کره رو درماهيتابه گرم ميکنيم بعد پيازچه هاي ريزخرد شده رو باهاش تفت ميديم قارچهاي خردشده رو هم اضافه ميکنيم کمي که تفت خوردن يک قاشق آرد و شير رو اضافه ميکنيم وقتي شير غليظ شد نمک و فلفلو اضافه ميکنيم و دست آخرم گشنيز خرد شده و از رو حرارت برش ميداريم ميتونين از نون تست استفاده کنين ولي من از نون باگت سبوس دار استفاده کردم ( بدليل فيبر زيادش ) برش هاي اريب زدم يک قاشق از مايه رو روش ريختم و پهنش کردم حالا نوبت پنيرهاي کشدار پيتزاس ( از هرنوع ) که روش بزارين و با دماي فر 180 که از قبل يکم گرمش کردين طبقه وسط بزارين تا جايي که پنير آب بشه يک دقيقه آخرهم براي طلايي شدن پنير گريل رو روشن کنين موقع سرو هم اسلايس هاي خشک شده گوجه فرنگي روشون بزارين ( گوجه خشک جزو طرز تهيه نيست اگه دوست داشتين بزارين )