برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ قيمه بادمجان مجلسي را با اين دستور بپزيد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ قيمه بادمجان مجلسي را با اين دستور بپزيد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: گوشت گوسفند يا گوشت مرغ :•: ۱کيلو لپه :•: ۴ قاشق غذا خوري بادمجان قلمي :•: ۸ عدد گوجه فرنگي :•: ۱۰ عدد رب گوجه فرنگي :•: ۱ قاشق غذاخوري غوره :•: به ميزان لازم پياز :•: ۱ عدد روغن مايع گياهي :•: به ميزان لازم دارچين :•: به ميزان لازم نمک و فلفل :•: به ميزان لازم چور بپزم: قبل از هرکاري بادمجان ها را پوست گرفته و نيم ساعت در آب نمک غليظ مي خوابانيم، سپس آنها را شسته و در آبکش مي گذاريم تا آبش برود و خشک شود. بهتر هست بادمجانها را در اين مرحله در آفتاب بگذاريم تا زودتر خشک شوند و تلخي آنها هم گرفته شود در غير اينصورت بايد مدت طولاني تري باقي بماند تا خشک شود. خشک شدن بادمجان علاوه بر گرفتن تلخي آن باعث مي شود در هنگام سرخ شدن کمتر روغن به خود بگيرد. سپس بادمجان ها را سرخ کنيد. پياز را خرد کرده و درون قابلمه مناسب مي ريزيم، کمي روغن اضافه کرده و روي شعله متوسط سرخ مي کنيم تا سبک شود. پياز که سرخ شد، گوشت گوسفند يا گوشت مرغ را که به صورت تکه هاي درشت خرد شده اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم در اين زمان نمک و فلفل را به گوشت اضافه مي کنيم که همزمان با تفت خوردن گوشت بوي عطر آنها بلند شود. وقتي گوشت تفت خورد، لپه پاک شده و شسته را به قابلمه اضافه کرده و هم مي زنيم. با تفت دادن لپه از وا رفتن آن در خورش بادمجان جلوگيري مي کنيم. رب گوجه فرنگي را به قابلمه اضافه کرده و هم مي زنيم تا کمي تفت بخورد و رنگ آن شفافتر شود. توجه داشته باشيد که از اضافه کردن رب زياد به غذاها بپرهيزيد چون مزه خورشت قيمه را تحت تاثير قرار مي دهد. حال بايد به مواد درون قابلمه آب اضافه کرد تا به آهستگي بپزند. در اين مرحله ۵ عدد از گوجه فرنگي ها را رنده کرده و همراه آب به قابلمه اضافه مي کنيم. گوجه فرنگي رنده شده به خورشت قيمه بادمجان غلظت بيشتر و طعمي عالي مي دهد. شعله را زياد مي کنيم تا آب خورشت جوش بيايد، بعد شعله را کم کرده و در قابلمه را مي بنديم تا به آرامي گوشت و لپه بپزند. وقتي خورشت کامل پخت، نمک آن را اضافه مي کنيم. توجه داشته باشيد که اگر نمک را زودتر اضافه کنيد باعث ديرپز شدن گوشت مي شود. در اين مرحله خورشت کاملا آبدار هست بادمجان هاي سرخ شده را به آرامي درون قابلمه مي چينيم، گوجه هاي باقي مانده را دو نيم کرده و روي بادمجان ها چيده و در آخر غوره ها و پودر دارچين را روي آنها مي پاشيم. غوره ترشي خورشت بادمجان شما را کنترل مي کند و دارچين عطر آن را کامل مي کند. در اين مرحله خورش بادمجان فقط به ۳۰ دقيقه زمان نياز دارد تا بادمجان ها و گوجه ها پخته شوند و ترشي غوره وارد آب خورشت شود. حواستان باشد که بادمجان ها زياده از حد نپزد وگرنه له مي شود. اگر از خورشت غليظ خوشتان نمي آيد، بادمجان هاي سرخ شده را در يک تابه چيده، گوجه هاي دونيم شده را روي آن بچينيد و با اضافه کردن کمي زردچوبه و فلفل و آب بگذاريد جدا بپزند و در هنگام سرو غذا ، بادمجان ها را در ظرف سرو چيده و خورشت را روي آن بريزيد. خورشت بادمجان را با پلو نوش جان کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره