مرباي سيب با کشمش؛ خوشمزه و سرشار از آهن
باماکوک/ چي لازم دارم: سيب 2 کيلو گرم شکر 2 کيلو گرم کشمش 1 ليوان ليمو ترش 2 عدد چوب دارچين 2 عدد چطور بپزم: بعد از اينکه پوست سيبها رو گرفتيد بصورت درشت خرد کنيد و در يک قابلمه بزرگ بريزيد و دارچين و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنيد و کمي آب بريزيد تا بجوشد. بعد از اينکه آب مربا جوشيد داخل قابلمه آب دو عدد ليمو را هم اضافه کنيد و بگذاريد دوباره بجوشد و آب آن غليظ شود. بعد از اينکه پوست سيبها رو گرفتيد بصورت درشت خرد کنيد و در يک قابلمه بزرگ بريزيد و دارچين و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنيد و کمي آب بريزيد تا بجوشد. بعد از اتمام کار و سرد شدن مرباي سيب با کشمش آن را داخل شيشه بريزيد