سوپ و آش/ آش زرشک؛ ملس و خوش خور
زندگي آنلاين/ چي لازم دارم: پياز 1 عدد روغن به ميزان لازم لپه يک دوم پيمانه برنج 2 پيمانه آب زرشک 3 پيمانه زردچوبه به ميزان لازم نمک و فلفل سياه به ميزان لازم سبزي آش 200 گرم (تره، جعفري، شويد، اسفناج) زرشک 50 گرم کشک به ميزان لازم نعنا داغ به ميزان لازم پياز داغ به ميزان لازم چطور بپزم: پياز را با قدري روغن روي حرارت تفت دهيد. آنگاه لپه و برنج را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. سپس به ميزان کافي آب و آب زرشک را بيفزائيد و صبر کنيد تا لپه و برنج با حرارت ملايم بپزند. حالا زردچوبه، نمک، فلفل و سبزي را بيفزائيد و اجازه دهيد تا آش جا بيفتد. در اين فاصله زرشک را با يک قاشق روغن روي حرارت اجاق به مدت 30 ثانيه تفت دهيد و به آش اضافه کنيد. اکنون آش را در ظرف مناسبي بکشيد و رويش را با کشک، نعنا داغ، پياز داغ و زرشک بيارائيد. يادآوري: لپه و برنج را از قبل خيس کنيد.