جام نیوز/ چی لازم دارم:
‎طرز تهیه و مواد لازم :
‎بستنی وانیلی ساده یک لیتر
‎نشاسته گل ( پودر شده ) به میزان لازم
‎شیر سرد سه قاشق غذا خوری
‎پودر سوخاری ساده و بدون ادویه ( همون نون باگت خشک آسیاب شده رو میگم) دو لیوان
‎پودر نارگیل چهار قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
‎برای شروع از بستنی گلوله هایی به اندازه یک نارنگی درست کنید و در سینی چیده و 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
‎شیر را در یک کاسه مناسب ریخته و نشاسته را کم کم به آن اضافه کنید تا شیر تبدیل به یک مایع غلیظ مثل فرنی شود ( نشاسته خام هستااااااااا روی حرارت نذارین)
‎پودر نان و پودر نارگیل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
‎حالا بستنی ها رو که خوب سفت شدن یکی یکی از فریزر دربیارین و توی مایه نشاسته بغلطونید تا تمام بستنی به نشاسته آغشته بشه حالا از نشاسته خارج کرده داخل پودر سوخاری انداخته وبا کمک کف دست اینقدر توی پودر سوخاری میغلطونیم تا شکل یه توپ سوخاری بشه و هیچ قسمتی از نشاسته و بستنی از زیزش بیرون نزده باشه طوری که وقتی تو دستتون میگیرین دستتون مرطوب یا چسبناک نشه .
‎حالا توپ های سوخاری رو در ظرف چیده و در فریزر میذاریم و حدودا 1 ساعت زمان میدیم تا کاملا سفت بشه
‎حالا در شیر جوش یا قابلمه کوچک مقدار زیادی روغن میریزیم و میذاریم تا کاملا داغ داغداغ بشه بعد بستنی ها رو دانه دانه از فریزر در میاریم و داخل روغن داغ میاندازیم و چند ثانیه تاحدی که طلایی شود سرخ کرده و با کفگیر سوراخ دار از از روغن خارج کرده و بلافاصله در فریزر قرار میدهیم وقتی تمام بستنی ها سرخ شدن و در فریزر قرار گرفتن 1 ساعت زمان میدیم تا دوباره بستنی ها سفت شوند .
‎توی این فاصله 100 گرم شکلات ساده رو به صورت بن ماری ذوب میکنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن افزوده مخلوط کرده و در آخر 2 قاشق خامه صبحانه به آن افزوده و خوب مخلوط کرده هنگام سرو روی بستنی ها میریزیم.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

نسخه جديد
آگهی