نمناک/ ترافل ها، توپ های شکلاتی کوچکی هستند که از شکلات آب شده و مواد دیگری استفاده شده است.درست کردن ترافل کار سختی نیست و می توان از آن ها به عنوان دسر بعد از شام استفاده کرد.
چی لازم دارم:
شکلا چیپسی 675 گرم
پنیر ماسکار پونه 225 گرم
پودر قهوه فوری 2 ق غ حل شده در 1 ق غ آب داغ
پودر کاکائو یا شکلات ذوب شده برای دور ترافل ها
چه جوری درست میشه:
شکلات چیپسی ها را روی حرارت بخار آب حل کنید . قهوه و ماسکارپونه را با هم مخلوط نمایید و به شکلات ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود .
شکلات را در یک سینی 20 سانتی ریخته و بگذارید خنک شود به حدی که قابل فرم گرفتن باشد . سپس از شکلات توپهایی تقریبا 2 سانتی درست کرده و روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید گذاشته و 1 – 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس در پودر کاکائو گردانده یا در شکلات ذوب شده بزنید و بسته بندی کرده در یخچال نگهداری کنید .



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید