نماد آخرین خبر

ميز اردور/ اگ ناگ؛ دسر زمستاني محبوب کانادايي

منبع
رنگي رنگي
بروزرسانی
رنگي رنگي/ آشنا شدن با فرهنگ غذايي کشور هاي ديگه بهمون کمک مي کنه تا بيشتر بهشون نزديک بشيم و شناخت بيشتري از عادات غذايي ديگه داشته باشيم و خلاقيت بيشتري در آشپزي به خرج بديم. مثلا امروز مي خوايم درست کردن نوشيدني اگ ناگ رو باهم ياد بگيريم که ميشه گفت يک جور نوشيدني زمستوني سنتي تو امريکا و کانادا به شمار مياد و طعم جالبي داره. حتما اين دستور تهيه رو امتحان کنين. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره