آخرین خبر/ چی لازم دارم:
گوشت چرخ‏ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
لوبیا سفید ۱۳۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
هویج ۳ عدد نگینی
کشمش پلویی ۱۵۰ گرم
قیسی ۸ عدد
چغندر یک عدد
سبزی ۵۰۰ گرم
آردبرنج ۱۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق
سرکه ۳ قاشق غذاخوری
آب‌غوره نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نعناع داغ به میزان دلخواه
چطور بپزم:
سبزی این آش خالواش، نعناع، تره، جعفری، گشنیز است. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس آنها را با یک لیتر آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا پخته شوند. در حین پخت یکی دو بار آب آنها را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودنشان از بین برود. آرد برنج را با یک پیمانه آب مخلوط و همراه با کمی نمک به لوبیا اضافه کنید. هویج و چغندر را بشویید و نگینی خرد کرده و به آش اضافه کنید. حالا گوشت چرخ‏ کرده را با ۱ عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک به آن اضافه کنید. سپس آنها را به اندازه یک گیلاس، گلوله کرده و همراه با سبزی به آش اضافه کنید. بعد از آن وقت اضافه کردن میوه‌ها است. قیسی و کشمش را نیم ساعت خیس و قیصی را خرد کنید. سپس با کشمش در روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید. در آخر، شکر، آبغوره و سرکه را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله کم بجوشد و غلیظ شود.




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید