اطلاعات/ چی لازم دارم:
آرد یک پیمانه
کره نصف پیمانه
پودر قند ۴ر۱ پیمانه
وانیل ۴ر۱ قاشق چای‌خوری
نمک ‌۸ر۱ قاشق چای‌خوری
مغز بادام ۳ر۱ پیمانه
مربا ۳- ۲ قاشق چای‌خوری
چطور بپزم:
فر را روی۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید و دست به کار تهیه مواد شیرینی شوید. ابتدا پودر قند و کره را با همزن هم بزنید تا وقتی که کف کند. حالا وانیل را به آن اضافه کنید.آرد و نمک را مخلوط کرده و کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند.مغز بادام (یا فندوق) را با این مواد ترکیب کنید و روی ظرف را پوشانده، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.پس از آن روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید. حالا به اندازه چند توپ کوچک از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله ۵ سانتی‌متر از هم روی کاغذ بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.با انگشت وسط هر کدام از شیرینی‌هایک گودال کوچک ایجاد کنید و درون آن را با مربای دلخواهتان پر کنید.شیرینی‌ها را به مدت ۱۲ – ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید. سپس بیرون آورده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید