صبحانه/ پيتزاي سيب زميني؛ روزتان را پر انرژي آغاز کنيد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ۲۸۰ گرم خمير پيتزا آماده يا خانگي ۱ قاشق غذاخوري روغن زيتون ۱ قاشق غذاخوري سير تازه ريز يا له شده ۲ پيمانه پنير مخلوط آماده مخصوص پيتزا (موتزارلا، چدار، پارمزان و…) ۲ عدد سيب زميني قرمز متوسط (پخته و مکعبي شده) ۲ قاشق چاي خوري برگ رزماري تازه يا ۱ قاشق چاي خوري پودر خشک شده آن چطور بپزم: اول فر را با دماي ۲۰۰ درجه ساننتي گراد روشن کن تا گرم شود. بعد يک سيني مخصوص پيتزا به ابعاد حدودا ۲*۲۵*۳۸ را کمي چرب کرده و خمير را روي آن به شکل مستطيلي پهن کن. کمي لبه هاي خمير را با دست بالا بياور و سپس حدود ۷ دقيقه بگذار داخل فر تا بپزد. حالا نان هاي داغ را خارج کرده و مخلوط روغن زيتون و سير را با يک قلموي سيليکوني يا توسط پشت قاشق روي سطح خمير پخته شده پخش کن. نيمي از پنير ترکيبي را روي آن بريز و سيب زميني ها را سر تا سر آن پخش کن. باقي مانده پنير را به همراه رزماري روي پيتزا اضافه کن. به مدت ۱۵ دقيقه پيتزا را داخل فر بگذار يا تا زماني که لبه هاي آن کمي طلايي مايل به قهوه اي شود. اين پيتزاي مخصوص صبحانه و خوشمزه ما آماده است مي تواني آن را به ۱۰ قسمت تقسيم و نوش جان کني.