آخرین خبر/ چی لازم دارم:
تخم_مرغ : ۴ عدد (زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید)
شکر : ۱ لیوان (یا پیمانه قنادی)
آرد : ۱ لیوان
وانیل_شکری : ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ_پودر : ۱ پاکت (۱۰ گرم و یا ۲.۵ قاشق چایخوری)
سیب متوسط: ۳ عدد
چطور بپزم:
ابتدا سفیده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا زمانیکه اگر ظرف را برگردانید نریزد سپس زرده تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد، بکینگ پودر، وانیل را داخل مواد تخم مرغی الک کنید و با کمک لیسک به شکل دورانی از زیر به سمت بالا هم بزنید طوریکه پف مایه کیک نخوابد. دو عدد سیب و نصف یک سیب را به شکل مثلث خرد کنید به مایع کیک اضافه کنید و با کمک لیسک هم بزنید نصف دیگر سیب را با کمک پوست کن نازک برش بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید با سیب تزئین کنید داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده بپزید و پخت کیک را با خلال دندان تست کنید. بعد از پخت ۱۵ دقیقه داخل فر خاموش به صورت در بسته استراحت بدید تا پف کیک نخوابد روی کیک پودر قند بپاشید. نوش جان 😄😍



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید