آخرین خبر/ چی لازم دارم:
کره و یا مارگارین : ۱۵۰ گرم به دمای محیط رسیده
پودر_نارگیل : ۱ قاشق غذاخوری
ایرمیک : ۱ قاشق غذاخوری (آرد سمولینا)
ماست : ۱ قاشق غذاخوری
پودر_قند : ۲ قاشق غذاخوری
تخم_مرغ : ۲ عدد (زرده یکی برای رویش)
بکینگ_پودر : ۱ پاکت (۱۰ گرم)
وانیل_شکری : ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد : ۲.۵ - ۲ لیوان
مواد داخل تاتلی: فندق و یا گردو
مواد روی تاتلی: بادام خام
برای شربت :
آب : ۴ لیوان
شکر : ۴ لیوان
آبلیمو : چند قطره
چطور بپزم:
ابتدا شربت را بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بزارید خنک شود.
تمام مواد خمیر تاتلی را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید (آرد را کم کم و با کنترل بریزید) تیکه های کوچکی از خمیر برداشته روی شانه تمیز خمیر را باز کرده و داخلش گردو و یا فندق بزارید. و سپس خمیر را مثل فیلم بسته و شکل بدین. بعد از اینکه همه را شکل دادین زرده تخم مرغ زده و وسط تاتلی بادام خام بزارید. تاتلی در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که سرخ شود بپزید. روی تاتلی داغ شربت خنک بریزید. نوش جان 😄😍



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

نسخه جديد
آگهی