آخرین خبر/ چی لازم دارم:
گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم
نخود نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان
سیر ‏۳ حبه
بادمجان ‏۲ عدد
پیاز ‏۱ عدد
کشک غلیظ ‏۱ لیوان
نعناع خشک به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و بعد از چند بار تعویض آب، آنها را بپزید. در حین پخت یکی دو بار آب را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن آن از بین برود. بعد از نیم پز شدن، نخود و لوبیا را همراه گوشت، سیر و پیاز خرد شده و چند لیوان آب روی حرارت متوسط بپزید. بادمجان‌ها را خرد کنید و با نصف لیوان آب بپزید و له کنید. پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان‌ها را اضافه کرده و در آخر کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد‎.‎‏
بعد از آن نمک و فلفل آش را اندازه کنید. سپس حدود ۳ قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید و در آبگوشت بریزید.
این آبگوشت را باید درست مثل آبگوشت سنتی سرو کرد. یعنی آب آن را جدا و مواد جامد را جدا به صورت کوبیده. در صورت تمایل می‌توانید ۱ عدد سیب زمینی را در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید همچنین می‌توانید بادمجان‌ها را سرخ کرده و پس از کوبیدن اضافه کنید.‏



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید