نماد آخرین خبر

صبحانه/ پيتزاي بوقلمون و گوجه گيلاسي؛ خوشگل و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
صبحانه/ پيتزاي بوقلمون و گوجه گيلاسي؛ خوشگل و خوشمزه
منودليار/ چي لازم دارم: ۱/۴ پيمانه سس مارينارا (همان سس پايه پيتزا که با گوجه فرنگي، پياز، سير و جعفري خرد شده پخته مي شود) ۲ نان تک نفره مخصوص پيتزا ۱/۲ پيمانه موتزارلا رنده شده ۱/۲ پيمانه سبزي آروگولا ۱/۴ پيمانه گوجه گيلاسي نصف شده ۱ ورق بيکن بوقلمون تکه و سرخ شده چطور بپزم: خب ابتدا نان ها را داخل فر يا روي کباب پز تست کن. سس مارينارا را پخته و روي نان هاي پيتزا بزن. روي آن ها را پنير موتزارلا بريز و کمي با فاصله روي کباب پز نگه دار تا پنير آب شود (مي تواني چند دقيقه داخل فر هم بگذاري). آن ها را از فر خارج کرده و رويشان را با سبزي آروگولا، گوجه گيلاسي و بيکن بپوشان همه مواد بايد همينطور تازه باشند. همين نوش جانت! نکته در گوشي: اگر از سيني فر استفاده مي کني کف آن را با فويل بپوشان تا پنير هايي که روي سيني مي ريزند و آب مي شوند به آن نچسبند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره