منودليار/
چي لازم دارم:
۱/۴ پيمانه سس مارينارا (همان سس پايه پيتزا که با گوجه فرنگي، پياز، سير و جعفري خرد شده پخته مي شود)
۲ نان تک نفره مخصوص پيتزا
۱/۲ پيمانه موتزارلا رنده شده
۱/۲ پيمانه سبزي آروگولا
۱/۴ پيمانه گوجه گيلاسي نصف شده
۱ ورق بيکن بوقلمون تکه و سرخ شده
چطور بپزم:
خب ابتدا نان ها را داخل فر يا روي کباب پز تست کن. سس مارينارا را پخته و روي نان هاي پيتزا بزن. روي آن ها را پنير موتزارلا بريز و کمي با فاصله روي کباب پز نگه دار تا پنير آب شود (مي تواني چند دقيقه داخل فر هم بگذاري). آن ها را از فر خارج کرده و رويشان را با سبزي آروگولا، گوجه گيلاسي و بيکن بپوشان همه مواد بايد همينطور تازه باشند. همين نوش جانت!
نکته در گوشي:
اگر از سيني فر استفاده مي کني کف آن را با فويل بپوشان تا پنير هايي که روي سيني مي ريزند و آب مي شوند به آن نچسبند.
بازار