منودلیار/ چی لازم دارم:
یک سوم فنجان برنج سفید پخته نشده
هفت فنجان آب
یک قاشق چای خوری روغن گیاهی
۱۰۰ گرم بیکن خرد شده
یک عدد پیاز خرد شده
یک عدد هویچ خرد شده
یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
دو فنجان آب مرغ
یک فنجان دال عدس (عدس قرمز هندی)
۳۰۰ گرم اسفناج تازه تکه شده
چطور بپزم:
در یک ظرف کوچک آب را به همراه برنج روی حرارت اجاق به جوش بیاور سپس حرارت را پایین آورده و در ظرف روی ان قرار بده تا برای ۲۰ دقیقه بپزد؛
روغن را در یک ظرف جداگانه روی حرارت متوسط اجاق گرم کن و سپس بیکن ها را درون آن تفت بده تا قهوه ای رنگ شود سپس پیاز و هویچ را اضافه کرده و با فلفل قرمز مزه دار کن و به هم بزن تا سبزیجات نرم شوند. آب، دال عدس و آب مرغ را درون ظرف اضافه کن و حرارت را پایین بیاور تا برای ۲۵ دقیقه بپزد؛
برنج پخته شده و اسفناج را در آخر به سوپ اضافه کن و بگذار ۵ دقیقه دیگر بپزد.
سوپ دال عدس و اسفناج آماده سرو شدن است.
آماده سازی این سوپ رژیمی لذیذ ۱۵ دقیقه، پخت آن ۳۵ دقیقه و در کل ۵۰ دقیقه زمان می برد.
حقایق غذایی سوپ دال عدس و اسفناج:
انرژی: ۱۵۰ کیلو کالری
چربی کل: ۲.۴ گرم – ۴ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۱۰ میلی گرم – ۳ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
سدیم: ۱۹۰ میلی گرم – ۸ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پتاسیم: ۴۷۶ میلی گرم – ۱۳ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
کربوهیدرات کل: ۲۲.۷ گرم – ۷ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
فیبر رژیمی: ۶.۱ گرم – ۲۴ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پروتئین: ۱۰.۱ گرم – ۲۰ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
آهن: ۳ میلی گرم
قند: ۳ گرم
کلسیم: ۵۵ میلی گرم
مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کیلو کالری محاسبه شده است.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید