ميز اردور/ دسر کشکول؛ مقوي و ضروري براي بدن
آخرين خبر/ کشکول نام يک دسر ترکيهاي است که به سادگي فرني تهيه ميشود. تهيه اين دسر نياز به هيچ ابزار و تخصص خاصي ندارد و ميتوانيد آماده کردن آن را به همسر يا فرزندتان واگذار کرده و آنها را در آشپزي خانگي تان سهيم کنيد. چي لازم دارم: شير يک ليتر شکر يک پيمانه پودر بادام نصف پيمانه نشاسته ذرت ۶ قاشق زرده تخم مرغ يک عدد پودر نارگيل ۲ قاشق بادام خلال شده ۵۰ گرم پودر پسته يک قاشق چه جوري درست ميشه: يک قابلمه سايز متوسط آماده کنيد و شير، شکر، پودر بادام، نشاسته و زرده تخم مرغ را در آن ريخته با هم مخلوط کرده و روي حرارت ملايم بپزيد. بهتر است قابلمه لعابي و در درجه بعد، تفلون باشد. آرام آرام مخلوط را هم بزنيد تا به جوش بيايد. سپس پودر نارگيل را به آن اضافه کرده و آن را در کاسههاي يک نفره براي سرو کردن بريزيد. روي پودينگها را با خلال بادام و پودر پسته تزئين کنيد و آنها را در يخچال بگذاريد تا سرد شوند. اين دسر، مقوي و پر کالري است و بعد از يک روز کار طولاني ميتواند انرژي بخش باشد.