آخرین خبر/ ایرانی‌ها انواع و اقسام کوفته‌ها را دارند. از کوفته‌های بزرگ تبریزی گرفته تا کوفته‌ریزه‌های لرستان.
در این بین، هر منطقه‌ای به تناسب ذائقه و طبیعتش موادی را به کوفته اضافه یا از آن کم کرده. کوفته آلوتره یکی از خوشمزه‌ترین کوفته‌هایی است که می‌توانید در خانه تهیه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
آرد نخودچی ۳۰۰ گرم
پیازچه یک فنجان
تره یک فنجان
تخم‌مرغ ۲ عدد
آلوخورشی ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
چطور بپزم:
آلوها را خیس کنید و بعد از نیم ساعت آبکشی کنید. گوشت چرخ کرده بهتر است گوسفندی باشد تا چربی و چسبندگی بیشتری به وجود آورد.
گوشت را با آرد نخودچی ترکیب کنید و خوب ورز دهید. پیازچه و تره ساطوری شده را به آن اضافه کرده و نمک، فلفل و زردچوبه را روی آن بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی کافی پیدا کند. حالا تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید.
به اندازه یک گلوله کوچک گوشت بردارید و یک آلو را درون آن قرار دهید و آن را به شکل یک توپ کوچک در آورید. تمام مواد را به این شکل گلوله کنید و آنها را در سینی فری که با روغن چرب کرده‌اید قرار دهید تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزند. در این مدت، دست به کار تهیه سس کوفته شوید. برای این کار، ۲ عدد پیاز را ساطوری کرده و تفت دهید. سپس یک سوم پیمانه شکر، یک سوم پیمانه سرکه یا آبغوره به آن اضافه کنید. سپس به مقدار کافی رب به آن بزنید و اجازه دهید بجوشد و قوام بیاید. در نهایت کوفته‌ها را در این سس قرار دهید و بعد از چند جوش، در ظرف سرو بکشید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید