نماد آخرین خبر

شيريني ها/ کيک خرمالو؛ لطيف و خوش عطر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شيريني ها/ کيک خرمالو؛ لطيف و خوش عطر
آخرين خبر/ اگر اهالي خانه تان اهل خوردن خرمالو نيستند يا ترجيح مي‌دهيد با اين ميوه خوش طعم يک خلاقيت منحصر به فرد به خرج دهيد را به شما پيشنهاد مي‌کنيم!‏ چي لازم دارم: خرمالو ‏۴ عدد آرد ‏۲ ليوان شکر ‏۱ و نيم ليوان روغن مايع ‏۱ ليوان گردو خرد شده نصف ليوان تخم مرغ ‏۴ عدد بکينگ پودر ‏۲ قاشق چايخوري نمک يک هشتم قاشق چايخوري چطور بپزم: خرمالو‌ها را پوست بگيريد و گوشت آنها را با ميکسر پوره کنيد‎.‎‏ ظرف بزرگي آماده کرده و تخم مرغ‌ها را بشکنيد. زرده‌ها و سفيده را جدا کنيد و زرده‌ها را با روغن و شکر انقدر بزنيد تا به رنگ کرم و حالت کشدار در آيد. سپس خرمالوهاي پوره شده را به آن اضافه کنيد و با ليسک خوب هم بزنيد. حالا آرد، بکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط و چند بار الک کنيد. سپس اين ترکيب را قاشق قاشق به مايه کيک اضافه کنيد و به آرامي، به حالت دوراني هم بزنيد.‏سفيده‌هاي تخم مرغ را جداگانه بزنيد تا پف کرده و سفت شود. سپس به بقيه مايه کيک اضافه کنيد. زياد هم نزنيد که در اين صورت پف کيک مي‌خوابد. در انتها گردوهاي خرد شده را به کيک اضافه کنيد.‎قالب کيک را چرب کنيد يا کف آن کاغذ روغني بيندازيدو سپس مايه کيک را در قالب بريزيد و در فري که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کرده ايد، قرار داده و به مدت ۳۵ـ۴۵ دقيقه بپزيد‎.‎ را پس از آماده شدن از فر خارج کنيد و اجازه دهيد خنک شود سپس در صورت تمايل روي کيک کمي عسل بريزيد و آن را سرو کنيد. ‏ ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره