آخرين خبر/ اگر اهالي خانه تان اهل خوردن خرمالو نيستند يا ترجيح ميدهيد با اين ميوه خوش طعم يک خلاقيت منحصر به فرد به خرج دهيد را به شما پيشنهاد ميکنيم!
چي لازم دارم:
خرمالو ۴ عدد
آرد ۲ ليوان
شکر ۱ و نيم ليوان
روغن مايع ۱ ليوان
گردو خرد شده نصف ليوان
تخم مرغ ۴ عدد
بکينگ پودر ۲ قاشق چايخوري
نمک يک هشتم قاشق چايخوري
چطور بپزم:
خرمالوها را پوست بگيريد و گوشت آنها را با ميکسر پوره کنيد. ظرف بزرگي آماده کرده و تخم مرغها را بشکنيد. زردهها و سفيده را جدا کنيد و زردهها را با روغن و شکر انقدر بزنيد تا به رنگ کرم و حالت کشدار در آيد. سپس خرمالوهاي پوره شده را به آن اضافه کنيد و با ليسک خوب هم بزنيد. حالا آرد، بکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط و چند بار الک کنيد. سپس اين ترکيب را قاشق قاشق به مايه کيک اضافه کنيد و به آرامي، به حالت دوراني هم بزنيد.سفيدههاي تخم مرغ را جداگانه بزنيد تا پف کرده و سفت شود. سپس به بقيه مايه کيک اضافه کنيد. زياد هم نزنيد که در اين صورت پف کيک ميخوابد. در انتها گردوهاي خرد شده را به کيک اضافه کنيد.قالب کيک را چرب کنيد يا کف آن کاغذ روغني بيندازيدو سپس مايه کيک را در قالب بريزيد و در فري که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کرده ايد، قرار داده و به مدت ۳۵ـ۴۵ دقيقه بپزيد. را پس از آماده شدن از فر خارج کنيد و اجازه دهيد خنک شود سپس در صورت تمايل روي کيک کمي عسل بريزيد و آن را سرو کنيد.
بازار