آخرین خبر/ اگر اهالی خانه تان اهل خوردن خرمالو نیستند یا ترجیح می‌دهید با این میوه خوش طعم یک خلاقیت منحصر به فرد به خرج دهید را به شما پیشنهاد می‌کنیم!‏
چی لازم دارم:
خرمالو ‏۴ عدد
آرد ‏۲ لیوان
شکر ‏۱ و نیم لیوان
روغن مایع ‏۱ لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
تخم مرغ ‏۴ عدد
بکینگ پودر ‏۲ قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
چطور بپزم:
خرمالو‌ها را پوست بگیرید و گوشت آنها را با میکسر پوره کنید‎.‎‏ ظرف بزرگی آماده کرده و تخم مرغ‌ها را بشکنید. زرده‌ها و سفیده را جدا کنید و زرده‌ها را با روغن و شکر انقدر بزنید تا به رنگ کرم و حالت کشدار در آید. سپس خرمالوهای پوره شده را به آن اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید. حالا آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و چند بار الک کنید. سپس این ترکیب را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی، به حالت دورانی هم بزنید.‏سفیده‌های تخم مرغ را جداگانه بزنید تا پف کرده و سفت شود. سپس به بقیه مایه کیک اضافه کنید. زیاد هم نزنید که در این صورت پف کیک می‌خوابد. در انتها گردوهای خرد شده را به کیک اضافه کنید.‎قالب کیک را چرب کنید یا کف آن کاغذ روغنی بیندازیدو سپس مایه کیک را در قالب بریزید و در فری که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار داده و به مدت ۳۵ـ۴۵ دقیقه بپزید‎.‎ را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس در صورت تمایل روی کیک کمی عسل بریزید و آن را سرو کنید. ‏



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید