آخرین خبر/ سوپ پیاز یکی از معروف‌ترین سوپ‌های دنیا است که علاوه بر طعم خوبش، بسیار پرخاصیت است. اگر تا به حال پیاز کاراملی درست کرده باشید، طرز تهیه این سوپ برای‌تان بسیار ساده است. با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
۶ عدد پیاز زرد یا قرمز (نازک اسلایس شده)
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چای‌خوری شکر
نمک به مقدار لازم
۲ حبه سیر ساطوری شده
۸ پیمانه آب گوشت
۲ عدد برگ بو
۲ قاشق چای‌خوری پودر آویشن
نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
سه‌چهارم پیمانه پودر پارمسان
سه‌چهارم پیمانه پنیر بوترکیزه (رنده شده)
۸ تکه نان باگت اریب برش داده نسبتاً ضخیم
چطور بپزم:
۳ قاشق از روغن زیتون را در تابه ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود.
پیازها را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شوند.
باقی‌مانده روغن زیتون و کره را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا پیازها شروع به قهوه‌ای شدن کنند (حدودا ۱۵ دقیقه).
سپس شکر و ۱ قاشق چای‌خوری نمک را اضافه کرده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر تفت دهید. دقت کنید که در حین تفت دادن پیازها را هم بزنید تا نسوزد. در آخر ۲ حبه سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
در این مرحله، استاک گوشت، برگ بو و آویشن را به پیازها اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید.
در ظرف را بگذارید و ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پیازها کاملاً نرم شوند. نمک و فلفل سیاه را برای مزه‌دار شدن اضافه کنید و برگ بوها را خارج کنید.
تا زمانی که سوپ به جوش آید، فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
دو طرف برش‌های باگت را با برس به روغن زیتون کاملاً آغشته کنید (تقریبا یک‌ونیم قاشق غذاخوری روغن زیتون در این مرحله نیاز دارید). سپس به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً برشته و تست شوند.
سوپ را داخل ظرف‌های مخصوص فر ریخته، یک برش باگت تست شده بر روی هر یک قرار دهید.
ابتدا پنیر بوترکیزه سپس پارمسان را روی باگت بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود. سوپ آماده است. داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی