برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ 2 مدل فرني مجلسي با فوت و فن هاي خوشمزگي

منبع
برترين ها
بروزرسانی
ميز اردور/ 2 مدل فرني مجلسي با فوت و فن هاي خوشمزگي
برترين ها/ «فرني» از آن‌دسته دسرهايي است که در هر فصل و زماني از سال طرفداران خاص خودش را دارد. در ماه رمضان به دليل تمايل افراد به خوردن وعده‌هاي شيرين و دسر مانند تهيه دسرهاي خانگي خوشمزه مي‌تواند بسيار بيشتر از دسرها و شيريني‌هاي آماده مفيد باشد. معمولا فرني را به دو روش مي‌پزند. دو دستور پخت مجلسي فرني مجلسي زعفراني با آرد‌برنج و نشاسته را در ادامه بخوانيد.
فرني زعفراني مجلسي با آرد برنج چي لازم دارم: شير سرد ۲ ليوان شکر ۲ قاشق غذاخوري آرد برنج ۲ قاشق غذاخوري سر پر آب نصف ليوان شکر ۴ قاشق غذاخوري زعفران آب کرده به ميزان دلخواه گلاب ۱ قاشق غذاخوري عرق هل يک قاشق غذاخوري خامه صبحانه يک قاشق غذاخوري چطور بپزم: 1شير سرد را در قابلمه بريزيد و روي شعله ملايم گاز قرار دهيد. ابتدا شکر را اضافه کنيد و کمي هم بزنيد، 2. آرد برنج را کم‌کم اضافه کنيد و همزمان آرام آرام هم بزنيد تا آرد گوله گوله نشود. 3. به هم زدن مخلوط شکر، شير و آرد برنج آن‌قدر ادامه بدهيد تا کمي غليظ شود. حالا گلاب و عرق هل را اضافه کنيد و باز هم مرتب هم بزنيد. 4. در مرحله بعد زعفران آب کرده را اضافه کنيد. زماني که فرني به غلظت دلخواه‌تان رسيد شعله را خاموش کنيد. 5. براي اين‌که اين دسر طعم بهتري به خودش بگيرد مي‌توانيد در پايان پخت به دلخواه يک قاشق غذاخوري خامه پاستوريزه به آن اضافه کنيد. نکات: در صورتي که مي‌خواهيد فرني را کمي رسمي‌تر و مجلسي‌تر سرو کنيد زماني که آن را از روي شعله گاز برمي‌داريد بلافاصله در قالب‌هاي مورد نظرتان بريزيد. اضافه کردن زعفران در هر دو دستور پخت فرني سليقه‌اي است، در صورتي که دوست نداريد مي‌توانيد آن را حذف کنيد. کمي صبر کنيد تا فرني زعفراني مجلسي مقداري ولرم شود و سپس آن را در ظرف‌هاي مورد نظرتان بريزيد. بهتر است اين دسر را سرد سرو کنيد. براي اين‌که فرني آب نيندازد اجازه بدهيد در دماي اتاق خنک شود. اگر رژيم غذايي داريد و براي مصرف آرد‌گندم و گلوتن محدوديت داريد يا گلوتن دستگاه گوارش‌تان را به هم مي‌ريزد، بهترين جايگزين براي آن‌ها آرد‌برنج است. اگر رژيم داريد و مي‌خواهيد فرني را با آرد‌برنج درست کنيد مي‌توانيد از آرد‌برنج قهوه‌اي درست کنيد. فرني زعفراني مجلسي را مي‌توانيد با خلال انواع مغزها مثل خلال پسته و خلال بادام تزيين کنيد. فرني زعفراني مجلسي با نشاسته چي لازم دارم: شير سرد ۲ ليوان شکر ۲ قاشق غذاخوري نشاسته ۲ قاشق غذاخوري گلاب، پودر وانيل يا عرق هل به ميزان دلخواه زعفران آب کرده به ميزان دلخواه پودر شکلات يا شکلات آب شده در صورت تمايل يک قاشق مرباخوري چطور بپزم: 1براي تهيه فرني مجلسي زعفراني با نشاسته ابتدا بايد به صورت جداگانه شير سرد را در يک قابلمه بريزيد و روي شعله ملايم گاز کمي گرم کنيد، 2. سپس شکر و نشاسته را به شير اضافه کنيد و به طور مرتب هم بزنيد. بايد مخلوط فوق را مرتب هم بزنيد تا گوله نشود و به کف قابلمه نچسبد. 3. زماني که مايه به غلظت دلخواه‌تان رسيد، خامه، گلاب، پودر وانيل، عرق هل، زعفران، پودر شکلات يا هر افزودني که مي‌پسنديد را به آن اضافه کنيد. نکات: اگر مي‌خواهيد فرني را مجلسي سرو کنيد زماني که ولرم شد آن را در قالب‌هاي سيليکوني بريزيد و به مدت ۲ ساعت در يخچال بگذاريد تا فرني خوب خودش را بگيرد. سپس فرني را از يخچال بيرون بياوريد و در ظرف مناسب به آرامي برگردانيد. فرني معمولا زماني که در يخچال قرار مي‌گيرد به اصطلاح آب مي‌اندازد. اما براي سرو قالبي فرني بايد آن را در يخچال بگذاريد و بعد از سرو کردن بلافاصله مصرف کنيد. يادتان باشد قالب را چرب نکنيد چون فرني را خراب مي‌کند. در صورت تمايل مي‌توانيد در زمان ميل کردن اين دسر مقداري شکلات آب شده به آن اضافه کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره