غذاي اصلي/ «دست پيچ مرغ و سيب زميني»، پيش غذايي شيک
آکا ايران/ چي لازم دارم: سينه مرغ ۲۰۰ گرم اسفناج ۵۰ گرم نان ۱۰۰ گرم پيتا تافتون يا لواش به ميزان لازم سيب زميني ۲ عدد سس مايونز به ميزان لازم خيارشور به ميزان لازم آبليمو ۲ قاشق چايخوري برگ بو ۴ عدد زعفران ۱۰۰ گرم کره به ميزان لازم زرشک به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا مرغ را شسته و با مقداري کره کمي تفت دهيد(خيلي کم) سپس به آن مقداري آب، آبليمو، برگ بو و نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به خوبي بپزيد. سيب زميني را پوست گرفته و به صورت ورقهاي که کمي ضخيم باشد خرد کنيد. داخل تابه مقداري کره ريخته و سيب زمينيها را نمک زده و روي آن بچينيد و کمي آب به آن اضافه کرده و با حرارت بسيار ملايم اجازه دهيد سيب زميني بپزد. زرشک را نيز شسته و با کمي آبليمو و شکر سرخ کنيد. اسفناج را شسته و بخار پز کنيد و با مقداري کره آن را سرخ کرده و کمي نمک و فلفل بزنيد. نان را به صورت نواري برش دهيد. روي هر نان با قلمو مقداري کره زده و بعد سس مايونز بريزيد. مرغ را بعد از پختن ريش ريش کرده و به آن زعفران دم شده بزنيد و روي نان قرار داده و روي آن يک برگ سيب زميني، مقداري اسفناج و کمي خيار شور و زرشک بريزيد و دوباره کمي سس بزنيد و آن را به صورت رولي ببنديد. نکات ۱. در صورت تمايل مقداري هويج رنده شده هم به مواد اضافه کنيد. ۲. ميتوانيد به جاي سيب زميني از آووکادو استفاده کنيد. ۳. در صورت تمايل به جاي اسفناج از يک برگ کاهو استفاده کنيد.