آخرین خبر/ در این مطلب با طرز تهیه ژله لیمویی با پاناکوتا وانیلی آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
ژله لیمویی ١بسته
خامه یک بسته
شیر یک لیوان
پودر ژلاتین 2ق غ
شکر 2ق غ
وانیل 1/4ق چ
چه جوری درست میشه:
ابتدا ژله مور نظر را با ١لیوان اب داغ حل کرده سپس ١لیوان آب سرد اضافه میکنین و در ظرف مورد نیاز ریخته سپس در یه ظرف ظرف شیر را ریخته و پودر ژلاتین رو روش میپاشیم تا پف کنه بعد این مخلوط رو باز ب روش بن ماری روی بخار کتری حل میکنیم میزاریم کنار.حالا خامه و دو ق غ شکر رو باهم خوب مخلوط میکنیم و ب مواد شیری ک داشتیم اضافه میکنیم واین مخلوط رو کامل بهم میزنیم و روی ژله اضافه میکنیم و در یخجال قرار میدهیم تا خودشو بگیره سپس ظرف سرو برمیگردونیم.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید