نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ با املت ژاپني مهارت خود را در آشپزي محک بزنيد

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
غذاي ملل/ با املت ژاپني مهارت خود را در آشپزي محک بزنيد
ايران کوک/ اماگوياکي، املت ژاپني و يا سوشي تخم مرغ نام هايي است که به اين املت خوشمزه و دل انگيز مي دهند. طرز پخت املت ژاپني انواع مختلفي دارد. اما ما در اين دستور سعي کرده ايم آسان ترين و سريع ترين راه را براي درست کردن يک سوشي تخم مرغ جذاب بياوريم. در تهيه تاماگوياکي اصل ژاپن، از چاشني به نام داشي (dashi) استفاده مي شود که به املت طعم خاصي مي دهد. اگر به اين استاک دسترسي نداريد، ميتوانيد از آب گوشت، مرغ يا سبزيجات و يا حتي شير استفاده کنيد. در برخي روش هاي تهيه تاماگوياکي ژاپني از پيازچه، هويج، پياز رنده شده و دو قاشق غذاخوري شير و مقداري فلفل هم استفاده مي کنند که آن به نوعي رولت تخم مرغ و سبزيجات است. در دستور پخت املت ژاپني ايران کوک نيازي به اين مواد نيست و با کمي نمک و شکر طعم اصيل يک تاماگوياکي را خواهيد چشيد. ظرف مخصوص تهيه کردن سوشي تخم مرغ ميکي ياکي نام دارد که يک ماهيتابه مستطيل شکل است. شما ميتوانيد به جاي آن از هر ماهيتابه مستطيلي که داريد، استفاده کنيد. البته ماهيتابه بايد نچسب باشد که در رول کردن سوشي شما مشکلي به وجود نيايد. با املت ژاپني ميتوانيد روش هاي جديد تهيه املت آن هم به سبک ژاپن را امتحان کنيد و مهارت خود را در آشپزي محک بزنيد. چي لازم دارم: تخم مرغ بزرگ 4 عدد شکر 1 قاشق غذاخوري سس سويا 1/2 قاشق چايخوري نمک به ميزان لازم روغن به ميزان لازم استاک ژاپني (dashi) به ميزان لازم چطور بپزم: مرحله اول: تخم مرغ ها را در کاسه اي بشکنيد. سس سويا، نمک، شکر و داشي يا ادويه هاي دلخواه را در حين بهم زدن تخم مرغ در کاسه بريزيد. طوري تخم مرغ ها را بهم بزنيد که فقط کف دار شوند و خيلي حباب نداشته باشند. مرحله دوم: يک ماهيتابه نچسب مستطيل شکل برداريد تا کار براي رول کردن سوشي تخم مرغ راحت تر شود. کف و لبه هاي ماهيتابه را با روغن چرب کنيد. ميتوانيد به کمک يک دستمال کاغذي روغن را در همه قسمت هاي ماهيتابه پخش کنيد. مرحله سوم: ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. به آرامي تخم مرغ را در ماهيتابه بريزيد. در صورتي که در تخم مرغ حباب به وجود آمد؛ ميتوانيد حرارت آن را کمتر کنيد. مرحله چهارم: ماهيتابه را کمي بچرخانيد تا تخم مرغ در آن پخش شود. سرخ شدن تخم مرغ چند ثانيه زمان مي برد. وقتي رنگ تخم مرغ مات و کدر شد و در زير آن حباب به وجود آمد، املت ژاپني آماده ي برداشتن از روي حرارت است. مرحله پنجم: به کمک يک کفگير بزرگ و يک ليسک به آرامي تاماگوياکي را رول کنيد. ماهيتابه را کمي تکان دهيد تا املت راحت تر از لبه هاي ظرف جدا شود مرحله ششم: املت ژاپني را به طور کامل رول کنيد. املت با حرارت باقي مانده در بافتش پخته مي شود. اما اگر نگران خام بودن يا ريختن سوشي تخم مرغ هستيد، ميتوانيد چند دقيقه ي ديگر در همان حالت آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد. البته مراقب باشيد املت شما نسوزد. مرحله هفتم: تاماگوياکي ژاپني را از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا خنک شود. سپس به کمک يک چاقوي تيز از عرض برش بزنيد و به قطعات کوچک تقسيم کنيد. ميتوانيد املت ژاپني را مانند ژاپني ها با چاپستيک سرو کنيد. نوش جان. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد