شيريني ها/ دستور تهيه هات چاکلت کيک
خانواده سبز/ چي لازم دارم: آرد کامل (سبوسدار): 200 گرم بيکينگ پودر: دو قاشق چايخوري پودر کاکائو: 1/4 پيمانه نمک: يک پينچ مارگارين نرم شده: 175 گرم وانيل: 1/8 قاشق چايخوري شکر قهوه اي روشن: 175 گرم تخم مرغ: چهار عدد شکلات سفيد درشت خرد شده: 75 گرم مواد لازم براي سس شکلات شکلات سفيد ريز شده: 75 گرم خامه صبحانه: 150 گرم شير: دو تا سه قاشق سوپخوري چه جوري درست ميشه: فر را با دماي 180درجه سانتيگراد روشن ميکنيم. قالب لوف با گنجايش 700 تا 900 ميليليتر را چرب و آردپاشي ميکنيم. آرد، کاکائو، نمک و بيکينگپودر را با هم مخلوط و الک ميکنيم. مارگارين، شکر و وانيل را هم ميزنيم تا پفکي شود، بعد تخممرغها را دانه دانه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخممرغ، به مدت يک دقيقه مخلوط را ميزنيم. مخلوط آرد را در دو، سه نوبت اضافه کرده و با دور کند همزن، مخلوط ميکنيم. شکلات را نيز اضافه کرده و با ليسک مخلوط ميکنيم. مواد را داخل قالب آماده ريخته و در فر از قبل گرم شده، حدود 45 دقيقه يا تا وقتي که تستر، تميز از کيک بيرون بيايد، قرار ميدهيم تا بپزد. طرز تهيه سس شکلات شکلات و خامه را روي حرارت قرار ميدهيم تا شکلات آب شود. شير را اضافه کرده و مخلوط ميکنيم، بعد اجازه ميدهيم کمي سرد شود. براي سرو، کمي از اين سس شکلات را در هر بشقاب ريخته، يک اسلايس از کيک روي آن گذاشته و با شکلات سنگي و شکلات سفيد تزيين ميکنيم.