غذاي اصلي/ خورشت مرغ با آناناس بي نظير ميشه
منودليار/ امروز طرز تهيه مرغ با آناناس را داريم که قرار است با هم آن را ياد بگيريم. اين خوراک لذيذ را مي تواني با برنج يا در کنار سالاد سرو کني. يک خوراک مرغ ميوه اي که طعمي بسيار لذيذ و متفاوت دارد و پيشنهاد مي کنم اگر طرفدار مرغ پرتقالي و طعم هاي ميوه اي و لذيذ هستي حتما اين مرغ و آناناس را امتحان کن چون ترکيب طعم بي نظير آسيايي استوايي آن مي تواند تو را حسابي راضي کند. برويم ببينيم اين غذاي لذيذ به چه موادي نياز دارد. چي لازم دارم: ۳۵۰ گرم مرغ تکه شده بدون استخوان ۱/۳ پيمانه آب آناناس (ترجيحا شيرين نشده) ۱/۴ پيمانه آب پرتقال ۱ و ½ قاشق چاي خوري نشاسته ذرت ¼ قاشق چاي خوري فلفل قرمز خرد شده (مي تواند گرانول فلفل قرمز خشک شده باشد) ۱ قاشق غذاخوري روغن ۲ حبه سير ريز شده ۱ عدد فلفل سبز شيرين و خرد شده ۴ عدد پيازچه خرد شده نصف يک آناناس مکعبي خرد شده برنج پخته شده (به دلخواه) ¼ پيمانه بادام هندي خرد شده چطور بپزم: براي شروع ابتدا مرغ ها را به نوار هاي باريک برش بزن و بگذار کنار. براي درست کردن سس خوشمزه آن هم يک کاسه کوچک بردار آب آناناس، آب پرتقال، نشاسته ذرت و فلفل قرمز خشک و خرد شده را باهم مخلوط کن. روغن را در يک قابلمه بريز و حرارت را روي متوسط رو به بالا بگذار تا گرم شود. بعد اگر بعدا روغن بيشتري نياز داشتي در حين کار به آن اضافه کن. سير را به مدت ۱۵ ثانيه داخل روغن داغ تفت بده. فلفل سبز خرد شده و پيازچه ها را اضافه کن. بعد از گذشت حدود ۱ دقيقه که مواد با هم تفت خوردند آن ها را از قابلمه يا ماهيتابه خارج کن. حالا مرغ ها را داخل قابلمه بريز. اجازه بده حدود ۲ الي ۳ دقيقه يا تا زماني که رنگ آن کاملا سفيد شود تفت بخورد، سعي کن هنگام تفت دادن مرغ ها را به سمت وسط قابلمه هدايت کني. سسي که آماده کرده بودي را به مرغ ها اضافه کن. و بگذار بپزد تا به قل قل کردن بيافتد. حالا نوبت اضافه کردن سبزيجات است؛ آن ها را همراه آناناس خرد شده به قابلمه حاوي مرغ اضافه کن و هم بزن. بگذار ۱ دقيقه روي حرارت بپزد. همينطور داغ داغ در کنار برنجي که درست کرده اي سرو کن و روي آن را با بادام هندي خرد شده تزيين کن. من خودم چند پر گشنيز يا جعفري هم براي خوش رنگ و لعاب کردن غذا روي آن مي ريزم. همين ديگر نوش جان. عکس تزئيني است.