غذاي اصلي/ کوفته مرغ و پنير؛ مخصوص دورهمي ها
آخرين خبر/ اگر از خوردن غذاهاي برنجي در مهمانيهاي نوروز خسته شده ايد، شايد بد نباشد به فکر کنيد. اين غذا خوش طعم و خوش ظاهر است و ميتواند گزينه خوبي براي مهمانيهاي شما هم باشد. چي لازم دارم: مرغ چرخ کرده ۵۵۰ گرم شير يک چهارم فنجان خرده نان خشک سه چهارم فنجان تخم مرغ ۱ عدد فلفل دلمه يک چهارم فنجان پنير گودا ۶۰ گرم ريحان خشک ۱ قاشق چايخوري سير ۲ حبه روغن زيتون ۱ قاشق سوپخوري نمک ۱ قاشق چايخوري چطور بپزم: بيشتر کوفتهها روي گاز پخته يا سرخ ميشوند اما اين کوفته با پخته شدن در فر عطر و طعم بينظيري پيدا ميکند. همين ابتداي کار بگوييم که ميتوانيد به جاي مرغ چرخ کرده، بوقلمون يا هر گوشت ديگري که دوست داريد جايگزين کنيد. براي پخت، فر را از قبل با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت يا ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم کنيد. سپس کف سيني فر را با کاغذ روغني يا فويل آلومينيوم بپوشانيد. در يک کاسه بزرگ خردههاي نان يا خمير خشک شده نان باگت را با سير رنده شده، ريحان خشک خرد شده، نمک، تخم مرغ، شير و فلفل دلمهاي ريز شده مخلوط کنيد. ميتوانيد ادويههاي دلخواهتان مثل فلفل يا دارچين را هم به آن اضافه کنيد. مخلوط را هم بزنيد و مرغ را به آن اضافه کنيد. از اين مرحله به بعد سعي کنيد زياد مرغ را هم نزنيد چون اين کار باعث ميشود کوفته شما سفتتر شود. بهتر است مواد را با نوک انگشت يا يک چنگال آنقدر مخلوط کنيد که مرغ بين مواد خيس پخش شود. حالا به اندازه يک نارنگي از مواد برداشته، آنها را گرد کنيد ودر سيني فر بچينيد. پنير را به شکل تکههاي يک اندازه برش بزنيد و يک يا دو تکه از آن را روي هر کوفته فشار بدهيد. براي اينکه کوفتهها بهتر قهوهاي شوند چند قطره روغن زيتون روي کوفتهها بچکانيد. سپس ۱۸ تا ۲۰ دقيقه در فر حرارت دهيد تا خوب بپزند. پس از پخت ميتوانيد سسي را با ترکيب روغن زيتون، گوجه پوره شده، فلفل و ريحان آماده کرده و روي حرارت بجوشانيد سپس روي کوفتهها بريزيد.