غذاي اصلي/ «کروکت مرغ» وعده غذايي هيجانانگيز
ايران کوک/ کروکت مرغ غذاي شيک و خوشمزه اي است که ميتوانيد به عنوان فينگر فود در مهماني ها سرو کنيد يا به عنوان يک وعده غذايي هيجان انگيز و خوشمزه براي خود و خانواده تان تهيه کنيد. کروکت يا کراکت غذايي لقمهاي است که از سبزيجات يا گوشتهاي خرد شده تهيه ميشود که در پودر نان يا آرد سخاري غلتانده و سپس سرخ ميشود. کروکت مرغ، يکي از معروفترين و پرطرفدارترين انواع کروکتهاست که معمولاً مورد علاقه کودکان نيز هست. مواد لازم براي 6 نفر: مرغ 1 عدد (حدود ۱ کيلو) سس بشامل 1 پيمانه قارچ 500 گرم زرده تخم مرغ 3 عدد تخم مرغ 3 تا 4 عدد کره 60 گرم جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري پودر نان 1 پيمانه نمک و فلفل به مقدار کافي طرز تهيه: ابتدا مرغ را تميز کنيد و بشوييد. نصف ليوان آب را به همراه يک عدد پياز خرد شده و يکي دو ساقه کرفس خرد شده يا يک دسته کوچک جعفري خرد شده روي شعله گاز بگذاريد و مرغ را داخل آب قرار دهيد تا بپزد. وقتي مرغ پخته شد بايد تنها يکي دو قاشق از آب در قابلمه باقي مانده باشد. اجازه بدهيد مرغ کاملا خنک شود. آب مرغ را از صافي رد کنيد و استخوانها را از آب مرغ جدا کنيد. مرغ خنک شده را چرخ کنيد. قارچ را بشوييد، خرد کنيد و در ۵۰ گرم کره سرخ کنيد. حال، آب مرغ را با سس بشامل مخلوط کنيد و سه عدد زرده تخم مرغ را هم با آنها مخلوط نماييد. سپس، مرغ چرخ شده و قارچ و جعفري را به سس اضافه کنيد و به خوبي همه مواد را با هم مخلوط نماييد. مايه بايد به صورت خمير نسبتاً سفتي در بيايد. گلوله هايي به اندازه يک تخم مرغ از مايه جدا کنيد. روي ميز پودر نان خشک بپاشيد و گلوله ها را روي پودر نان بغلتانيد تا به شکل استوانه اي به کلفتي انگشت درآيد. حال به طول سه تا چهار سانتيمتر برش بزنيد. ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ را با کمي فلفل و نمک مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد. پس از غلتاندن کروکت ها در پودر نان، آنها را به تخم مرغ هم زده آغشته کنيد و در روغن داغ سرخ نماييد تا طلايي رنگ شوند. کروکت ها را با کفگير از روغن خارج کنيد و در ديس بچينيد و اطرافش را با سبزيجات تزيين کنيد. کروکت مرغ را همراه با سس کچاپ يا سس انبه سرو کنيد. نکته: اگر مايه شل بود، کمي پودر نان خشک به آن اضافه کنيد. حاضر است در : 90 دقيقه