غذاي اصلي/ کدو سبز سوخاري، غذايي با طعم خاص
ايران کوک/ کدو سبز سوخاري ميتواند يک ميان وعده ترد و خوشمزه باشد و همراه ماست و انواع ديپ سرو شود يا حتي ميتواند همراه با سس ماکاروني و مقداري نان به عنوان يک شام سبک و خوشمزه سرو شود. تهيه کدو سبز سوخاري در مجموع يک ربع ساعت تا ۲۰ دقيقه بيشترطول نميکشد و خيلي هم راحت است. استفاده از سس ماکاروني همراه با اين ورقههاي سوخاري اختياري است اما طعم آن را خيلي خيلي دلپذير ميکند. موقع فرو بردن ورقههاي کدو سبز در تخم مرغ و آرد سوخاري و همينطور براي چيدن آنها در تابه حاوي روغن داغ بهتر است از انبر آشپزخانه کمک بگيرد. به اين ترتيب هم کثيف کاري کمتر ميشود و هم احتمال تماس روغن داغ با دست شما کمتر ميشود. مواد لازم براي 4 نفر: آرد سوخاري 1/2 پيمانه پنير پارمزان رنده شده 1/2 پيمانه پودر سير 1/2 قاشق چايخوري نمک 1/2 قاشق چايخوري تخم مرغ 2 عدد روغن زيتون 5 قاشق غذاخوري کدو سبز 1 عدد پنير موزورلا رنده شده 1 پيمانه سس ماکاروني 1 پيمانه (اختياري) طرز تهيه: اول از همه کدو سبز را با رنده مخصوص يا چاقو ورقه کنيد. دو بشقاب گود را آماده کنيد. در يکي از بشقابها دو عدد تخم مرغ را بشکنيد و با همزن دستي بزنيد. در بشقاب ديگر، آرد سوخاري، پنير پارمزان، پودر سير و نمک را بريزيد و با هم مخلوط کنيد. ۵ قاشق روغن زيتون را در تابه بزرگي بريزيدو آن را روي شعله متوسط قرار دهيد تا خوب داغ شود ولي دود نکند. وقتي روغن به اندازه کافي داغ شد، ورقه هاي کدو سبز را يکي يکي برداريد. اول در ظرف تخم مرغ فرو ببريد و بعد در ظرف آرد بغلتانيد. سپس آنها را به صورت يک لايه در تابه بچينيد. حدود ۳ دقيقه صبر کنيد تا يک طرف ورقههاي کدو سبز خوب سرخ شود سپس آنها را برگردانيد و بگذاريد طرف ديگر هم قدري سرخ شود. پس از آن، روي هر کدام مقداري پنير موزورلا رنده شده بريزيد. دو دقيقه ديگر صبر کنيد تا پنير ذوب شود. براي سرو کدو سبز سوخاري، سس ماکاروني را گرم کنيد و داخل بشقابها بريزيد. سپس ورقههاي کدو سبز سوخاري را روي آن بچينيد. حاضر است در : 25 دقيقه