شيريني ها/ «شيريني شکوفه بادام زميني»، خوشمزه و متفاوت
آکا ايران/ شيريني شکوفه بادام زميني براي طرفداران کره بادام زميني بينقص است. ابتدا خميري از کره بادام زميني و چند ماده ساده ديگر تهيه ميشود و بعد از قرار گرفتن در فر يک عدد شکلات روي هر کدام از شيريني ها قرار ميگيرد که آنها را به شکل کلاههاي کوچکي در ميآورد که خيلي هم خوشمزه هستند. براي تهيه شکوفه بادامزميني ميتوانيد از شکلاتهاي کيسز آماده استفاده کنيد و يا شکلات تختهاي را در دماي کم آب کنيد و بعد با قيف آن را به شکل اشکي در آوريد. مواد لازم براي 48 عدد: کره 1/2 پيمانه (113 گرم) کره بادامزميني (ساده يا مغزدار) 3/4 پيمانه (185 گرم) شکر قهوهاي 1/3 پيمانه (70 گرم) شکر 1/3 پيمانه (65 گرم) تخم مرغ بزرگ 1 عدد عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري شير 1 قاشق غذاخوري آرد 1 و 1/2 پيمانه (195 گرم) جوش شيرين 1 قاشق چايخوري نمک 1/4 قاشق چايخوري شکر براي روي شيريني 1/3 پيمانه (65 گرم) شکلات کيسز دو رنگ براي تزيين 48 عدد طرز تهيه: روي سيني فر را از قبل کاغذ روغني بکشيد و آن را آماده کنيد. کره را در کاسهي بزرگي با استفاده از همزن برقي يا دستي آنقدر بزنيد تا نرم و کرم مانند شود. سپس، کره بادام زميني، شکر قهوهاي و شکر را اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه سبکي ايجاد شود (حدود ۲-۳ دقيقه). تخم مرغ و عصاره وانيل را به بقيه مواد اضافه کنيد و مخلوط نماييد. سپس شير را به آنها اضافه کنيد. در ظرف ديگري آرد و جوش شيرين و نمک را با هم مخلوط کنيد. حال مواد خشک آماده شده را به مايه اضافه کنيد و آنها را با هم مخلوط نماييد. روي کاسه را بپوشانيد و آن را به مدت ۱ ساعت در جاي خنک يا يخچال قرار دهيد تا کمي سفت شود، در حدي که بتوانيد آن را به شکل گلولههاي کوچک در بياوريد. فر را با دماي ۱۹۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد و طبقه وسط فر را آماده کنيد. مايه را به شکل گلولههايي به قطر ۲/۵ سانتيمتر فرم بدهيد. شکر لازم براي تزيين را در ظرف کم عمقي بريزيد و هر يک از گلولهها را در شکر بغلتانيد. سپس، گلولههاي شکري را با فاصله (حدود ۵ سانتيمتر) در سيني فر بچينيد. سيني را به مدت ۸-۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده قرار دهيد تا شيرينيها به رنگ قهوهاي روشن درآيند. بعد از خارج کردن سيني از فر، بلافاصله در مرکز هر کدام از گلولهها يک عدد شکلات را فشار دهيد. وقتي شيريني شروع به ترک برداشتن کرد، ديگر فشار ندهيد. قبل از مصرف شيريني شکوفه بادام زميني صبر کنيد آنها کاملاً خنک شوند. حاضر است در : 90 دقيقه