غذاي اصلي/ طرز تهيه «خوراک ميگو عربي»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ميگو دو پيمانه پياز متوسط خلال خرد شده سير پنج حبه خرد شده فلفل دلمه يک عدد متوسط خرد شده قارچ پنج عدد متوسط خرد شده گوجه رنده شده دو عدد گشنيز خرد شده يک پيمانه نخود فرنگي،ذرت،هويج ابپز نصف پيمانه و سيب سرخ شده يک پيمانه چطوري درست کنم: ابتدا پياز و سير رو کمي تفت دادم و بعد قارچ و فلفل دلمه رو اضافه کردم و باز کمي تفت دادم،بعد گشنيز خرد شده رو اضافه کردم(زياد سبزي رو تفت ندين که خاصيت و عطرش از بين ميره)کمي که تفت دادم بهش ادويه نمک فلفل زردچوبه زدم و سرخ که شد ميگو رو اضافه کردم(ميگو رو بيشتر از ده مين تفت ندين که سفت نشه)و در نهايت بهش نخودفرنگي و ذرت و سيب رو اضافه کردم و يک دقيقه تفت دادم و گوجه اضافه کردم و در ظرفمو گذاشتم تا با حرارت کم به مدت ده دقيقه بپزه.اين خوراک با برنج هم سرو ميشه.