صبحانه/ املت قارچ آتيشي
کوکپد/ صبحانه اي خوشمزه و ايده آل در طبيعت مواد لازم۴ نفر ۴ عدد تخم مرغ ۴ عدد گوجه فرنگي ۱۵۰ گرم قارچ خرد شده ۱ عدد پياز خرد شده سبزيجات معطر به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم زردچوبه به ميزان لازم روغن مراحل۳۰ دقيقه گوجه ها را ريز کنيد و با نمک و فلفل و سبزيجات معطر مخلوط کنيد. پياز را داخل تابه ريخته و بدون روغن هم بزنيد و پس از اينکه کمي آب آن گرفته شد روغن را اضافه کنيد. زردچوبه را اضافه کنيد. قارچها را به پياز داغ اضافه و سرخ کنيد. گوجه را اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد تا با مخلوط پياز و قارچ يکدست شود. اجازه دهيد تا حدي گوجه ها بپزد تا کمي له شود. تخم مرغ ها را اضافه کنيد. در اين مرحله بنا به سليقه و طبعتان ميتوانيد تخم مرغها را هم زده اضافه کنيد يا هم نزده.(مطابق شکل) از املت خوشمزه آتيشي لذت ببريد 😋