دوناتي شيرين تر از هميشه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: شير: ۱۸۰ گرم (ميلي ليتر) مخمر: ۱ قاشق غذاخوري پودر قند: ۲ قاشق غذاخوري تخم مرغ: ۱ عدد کره: ۳۰ گرم آب: ۲۰ گرم آرد: ۳۷۰ گرم روغن گياهي: به مقدار لازم شکلات سفيد، بادام زميني و تراشه هاي نارگيل: براي تزئين چطور بپزم: ابتدا در يک ظرف شير را با مخمر و پودر قند خوب مخلوط کنيد سپس تخم مرغ، کره ذوب شده و آب را اضافه کنيد و مخلوط کنيد سپس آرد را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا خمير شکل بگيرد سپس خوب ورز دهيد و بر روي آن سلفون کشيده و به مدت ۱ ساعت به خمير استراحت دهيد، بعد از ۱ ساعت خمير را بيرون آورده و کمي ورز دهيد سپس بر روي ميز کار آن را نصف کرده و با وردنه پهن کنيد و خمير بصورت دايره اي برش بزنيد و با وسيله اي دايره هاي کوچک وسط آن ايجاد کنيد سپس درون ماهيتابه روغن گياهي ريخته و برش هاي خمير را درون روغن سرخ کنيد و در انتها آن را با شکلات سفيد يا شکلات قهوه اي و بادام زميني و پودر نارگيل تزئين کرده و سرو کنيد. نوش جان