منودلیار/ امروز یک دستور غذایی خوشمزه از همان مرغ های میوه ای داریم. یک طعم بی نظیر از از ترکیب تند و شیرین. مرغ چیلی با انبه خوراک بی نظیر برای شام امشب است که می توانی آن را کنار برنج سرو کنی. ترکیب عطر شیرین و گرم انبه در کنار طعم تند مرغ های مزه دار شده، بی نظیر می شود. برویم با هم طرز تهیه این مرغ آسیایی استوایی خوشمزه را یاد بگیریم که خیلی هم سریع ظرف مدت ۲۰ دقیقه آماده می شود.
چی لازم دارم:
۱/۳ پیمانه ترشی انبه ادویه دار (خرد شده)
۲ قاشق چای خوری سس سیر و چیلی تند
۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه و ریز شده
۱ قاشق چای خوری سیر ریز شده
۲ قاشق چای خوری روغن
۲ عدد فلفل چیلی کوچک (خشک شده هم می تواند باشد)
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان و خرد شده
۱ عدد فلفل قرمز شیرین خلالی شده
۱ عدد انبه بدون هسته و خرد شده
۲ پیمانه برنج پخته و آماده شده
چطور بپزم:
ابتدا سس خوراک مرغ چیلی و انبه را درست می کنیم. برای این کار یک کاسه کوچک بردار و سیر خرد شده، زنجبیل، سس سیر و چیلی و ترشی انبه را با هم مخلوط کن.
روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ بریز و بگذار تا داغ شود. حرارت هم بهتر است روی متوسط رو به بالا باشد. فلفل چیلی خرد شده را اضافه کن، ۱۰ ثانیه آن را در روغن تفت بده و سپس مرغ های خرد شده را به آن اضافه کن. مرغ ها را تا زمانی که رنگشان کاملا سفید شود (حدود ۳ الی ۴ دقیقه تفت بده). مرغ ها را به سمت مرکز ماهیتابه هدایت کن و فلفل دلمه ای خلالی شده را به آن اضافه کن. ۱ دقیقه دیگر مواد را با هم تفت بده. حالا سس را به مواد اضافه کن و آن را از روی حرارت بردار. خوراک مرغ چیلی با انبه ما آماده است دیگر وقتش رسیده که آن را در ظرف دلخواهت بکشی و انبه های خرد شده را به آن اضافه کنی. برنج پخته شده را به صورت قالبی در یک کاسه متوسط فشرده کن و آن را روی بشقاب برگردان. ظرف خوراک را هم می توانی مثل من با چند برگ گشنیز تزیین کنی. نوش جان!



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی