نماد آخرین خبر

ناهار/ مرغ چيلي با انبه فقط در ۲۰ دقيقه!

منبع
بروزرسانی
ناهار/ مرغ چيلي با انبه فقط در ۲۰ دقيقه!
منودليار/ امروز يک دستور غذايي خوشمزه از همان مرغ هاي ميوه اي داريم. يک طعم بي نظير از از ترکيب تند و شيرين. مرغ چيلي با انبه خوراک بي نظير براي شام امشب است که مي تواني آن را کنار برنج سرو کني. ترکيب عطر شيرين و گرم انبه در کنار طعم تند مرغ هاي مزه دار شده، بي نظير مي شود. برويم با هم طرز تهيه اين مرغ آسيايي استوايي خوشمزه را ياد بگيريم که خيلي هم سريع ظرف مدت ۲۰ دقيقه آماده مي شود. چي لازم دارم: ۱/۳ پيمانه ترشي انبه ادويه دار (خرد شده) ۲ قاشق چاي خوري سس سير و چيلي تند ۱ قاشق چاي خوري زنجبيل تازه و ريز شده ۱ قاشق چاي خوري سير ريز شده ۲ قاشق چاي خوري روغن ۲ عدد فلفل چيلي کوچک (خشک شده هم مي تواند باشد) ۴۵۰ گرم سينه مرغ بدون استخوان و خرد شده ۱ عدد فلفل قرمز شيرين خلالي شده ۱ عدد انبه بدون هسته و خرد شده ۲ پيمانه برنج پخته و آماده شده چطور بپزم: ابتدا سس خوراک مرغ چيلي و انبه را درست مي کنيم. براي اين کار يک کاسه کوچک بردار و سير خرد شده، زنجبيل، سس سير و چيلي و ترشي انبه را با هم مخلوط کن. روغن را داخل يک ماهيتابه بزرگ بريز و بگذار تا داغ شود. حرارت هم بهتر است روي متوسط رو به بالا باشد. فلفل چيلي خرد شده را اضافه کن، ۱۰ ثانيه آن را در روغن تفت بده و سپس مرغ هاي خرد شده را به آن اضافه کن. مرغ ها را تا زماني که رنگشان کاملا سفيد شود (حدود ۳ الي ۴ دقيقه تفت بده). مرغ ها را به سمت مرکز ماهيتابه هدايت کن و فلفل دلمه اي خلالي شده را به آن اضافه کن. ۱ دقيقه ديگر مواد را با هم تفت بده. حالا سس را به مواد اضافه کن و آن را از روي حرارت بردار. خوراک مرغ چيلي با انبه ما آماده است ديگر وقتش رسيده که آن را در ظرف دلخواهت بکشي و انبه هاي خرد شده را به آن اضافه کني. برنج پخته شده را به صورت قالبي در يک کاسه متوسط فشرده کن و آن را روي بشقاب برگردان. ظرف خوراک را هم مي تواني مثل من با چند برگ گشنيز تزيين کني. نوش جان! ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره