شيريني ها/ نان برنجي؛ سوغات يزدي هاي هنرمند
اطلاعات/ نان برنجي به اندازه کافي خوشمزه است که براي پختن آن به دنبال دليل نگرديد! همين حالا دست به کار شويد و نان برنجي را به سبک يزديها بپزيد. چي لازم دارم: آرد برنج سفيد ۱ کيلوگرم روغن نيم کيلوگرم پودر قند نرم ۳۵۰ گرم گلاب ۱ پيمانه تخم مرغ ۲ عدد چطور بپزم: روغن و پودر قند و زرده تخم مرغها را مخلوط کنيد و هم بزنيد تا کاملا نرم و لطيف شوند. سپس سفيده تخم مرغها را جداگانه به حدي بزنيد تا سفت شود. پس از آن گلاب و سفيده تخم مرغها را با روغن و پودرقند مخلوط کنيد و آرد را در آن بريزيد و هم بزنيد تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. اين خمير نسبت به ساير خميرها کمي شل است و بعد از چند ساعت ماندن نرمي آن به حد کافي ميشود. خمير را در يک کيسه نايلوني بريزيد و بگذاريد ۲۴ ساعت بماند. سپس خمير را روي ميز به قطر نيم سانتيمتر باز کنيد و قالب بزنيد و داخل سيني بچينيد. در نهايت سيني را در فر با حرارت ۱۸۰درجه سانتي گراد تا وقتي که زير آنها کمي طلايي شود بپزيد. مراقب باشيد رنگ نان برنجيها زياد تغيير نکند.