آخرین خبر/ چی لازم دارم:
سیب زمینی: ۶ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
ژامبون: ۱ برش
پیاز قرمز: ۱ عدد
جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: ۱ پیمانه
چطور بپزم:
ابتدا سیب زمینی های بزرگ را درون سینی فر قرار داده و سطح آن را آغشته به روغن زیتون کنید و کمی نمک و فلفل سیاه بر روی آنها بپاشید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا سیب زمینی تنوری و پخته شود، سپس سیب زمینی ها را بیرون آورده و با چاقو یک لایه نازک از روی آن ها بریده و با قاشق محتویات سیب زمینی ها را خارج کنید تا شبیه به یک کاسه شود سپس تخم مرغ ها را درون یک ظرف شکسته و به اندازه چهار قاشق غذاخوری از
محتویات سیب زمینی های تنوری را که خارج کرده اید را به همراه ژامبون خرد شده، پیاز قرمز خرد شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید سپس درون سیب زمینی ها را با مخلوط فوق پر کنید و درون یک ظرف پیرکس قرار دهید سپس بر روی آنها یک لایه پنیر موزارلای رنده شده بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود و سپس آن ها را به همراه سبزی و گوجه سرو کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید