زندگی آنلاین/ چی لازم دارم:
آرد 500 گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
مایه خمیر یک قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم 250 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
روغن 50 گرم
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده 200 گرم
اسفناج 200 گرم
قارچ خرد کرده 150 گرم
سیر له کرده 2 حبه
چطور بپزم:
آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
آن‌گاه مایه خمیر، شکر و آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
تخم‌مرغ و روغن را نیز به مخلوط خمیر اضافه کرده و آن را خوب ورز دهید.
بعد روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت 30 – 40 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
حالا خمیر پیتزا را در ظرف مناسب فر باز کرده، سطحش را با سس گوجه فرنگی آغشته کنید و مقداری پنیر روی خمیر بریزید.
اینک اسفناج، قارچ و سیر را روی خمیر قرار دهید و در آخر باقیمانده پنیر را روی مواد بریزید و پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی