سرآشپزپاپیون/ مواد لازم برای زاتزیکی(ماست و خیار یونانی)
مواد اصلی
خیار (بدون تخم) ۱ عدد
ماست یونانی۴۵۰ گرم
آب لیمو ترش۲ قاشق سوپ خوری
سیر (ریز خرد شده)۱ حبه
شوید (ریز خرد شده)۱ قاشق چای خوری
سرکه سیب (یا سرکه سفید)۲ قاشق چای خوری
پنیر فتا (خرد شده)۶۰ گرم
نمک۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
زمان تهیه ۱۵دقیقه

۱
خیار ها را از طول نصف کنید. با یک قاشق تخم ها را بیرون بیاورید و دور بریزید. سپس خیار را رنده کنید.
۲
خیار رنده شده را روی یک پارچه ی آشپزخانه یا حوله ی کاغذی پخش کنید. روی آن ۱/۴ قاشق چایخوری نمک بریزید. بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند. سپس گوشه های پارچه را بگیرید و مایع را از داخل خیارهای رنده شده تا حد ممکن بچلانید.
۳
در یک کاسه ی متوسط، خیار چلانده شده را با ماست، آب لیمو ترش، سرکه ی سیب، شوید خرد شده، سیر و پنیر فتا مخلوط کنید. با ۳/۴ قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و بچشید و طبق ذائقه نمک را تنظیم کنید. ما ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک استفاده کردیم.
۴
بلافاصله سرو کنید و یا اگر زمان دارید در ظرف ماست و خیار را بگذارید و آن را ۲تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بیندازد.
سایر نکات
طعم آن خیلی لذت بخش است و برای سرو کردن کنار سبزیجات، چیپس پیتا، گوشت گریل شده و حتی در ساندویچ عالی است.
ساده ترین کار استفاده از ماست یونانی است. با اینحال می توانید آب ماست ساده را هم بگیرید به این شکل رطوبت اضافی از بین می رود. برای این کار ماست را داخل یک صافی با بافت ریز بریزد که دور آن حوله ی کاغذی یا پارچه نازک پیچیده باشید و روی یک کاسه قرار دهید. 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آب ماست کشیده شود سپس مایع را دور بریزید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی