شام/ کوکوي شکم پر بخوريد!
سرآشپزپاپيون/ مواد لازم براي کوکوي شکم پر مواد اصلي سيب زميني بزرگ۲ عدد تخم مرغ۱ عدد قارچ۱۰۰ گرم پيازچه۳ ساقه پنير پيتزا به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهيه زمان تهيه ۴۵دقيقه زمان پخت ۳۰دقيقه ۱ ابتدا سيب زمينيها را بپزيد و پس از پخته شدن آنها را رنده يا خوب له کنيد. ۲ يک عدد تخم مرغ را درون آن بشکنيد و نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنيد. ۳ قارچها را به صورت ورقهاي خرد کنيد و درون روغن کمي تفت دهيد اما بايد مراقب باشيد رنگ آنها قهوهاي نشود. ۴ پيازچهها را خرد کنيد و درون همان روغن کمي تفت دهيد تا نرم شود ۵ گلولهاي کوچک از سيب زميني را برداريد و کمي از مخلوط قارچ و پيازچه درون آن بريزيد و پس از ريختن پنير پيتزا روي آن ، سيب زميني له شده را با دست به صورت توپ يا رول درآورده و درون روغن سرخ کنيد. ۶ براي مغز کوکوها از هر مايه اي مي توانيد استفاده کنيد مانند مايه ماکاروني.