غذاي اصلي/ خوراک گوشت وجو
سرآشپزپاپيون/ مواد لازم خوراک گوشت وجو مواد اصلي گوشت گاو (چرخ کرده)۴۵۰ گرم پياز (خرد شده)۱ عدد آب گوشت۲ فنجان جو (خام)۲/۳ فنجان پونه کوهي۲ قاشق چاي خوري نمک ۱/۴ قاشق چاي خوري فلفل۱/۴ قاشق چاي خوري گوجه فرنگي۴۵۰ گرم سبزيجات۲ فنجان بلوط شناور۲۰۰ گرم طرز تهيه زمان تهيه ۱۵دقيقه زمان پخت ۶۰دقيقه ۱ فر را با ۳۵۰ درجه ي فارنهايت (۱۷۵ درجه سانتي گراد) داغ کنيد. کف يک ماهيتابه ي نچسب را با روغن اسپري کنيد. ۲ گوشت و پياز را اضافه کنيد و روي شعله ي متوسط به مدت ۷ تا ۸ دقيقه تا گوشت قهوه اي و خشک شود بپزيد و گاهي هم بزنيد. ۳ در يک ظرف شيشه اي نشکن مخلوط گوشت را با ساير مواد به جز سبزيجات ترکيب کنيد. گوجه فرنگي ها را تکه کنيد. ۴ روي ظرف را بپوشانيد و به مدت ۳۰ دقيقه در فر بپزيد. سبزيجات را اضافه کنيد و هم بزنيد. ۳۰ تا ۴۰ دقيقه ي ديگر بپزيد تا جو نرم شود.