کوکپد/ مواد لازم۶ نفر و بیشتر

۱ کیلو گندم
۳ کیلو آرد گندم سبوس دار
۲۵۰ گرم بادام با پوست

مراحل۲ روز

گندم ها رو پاک میکنیم و میشوریم تو ظرف میریزم و برای دو روز میذاریم خیس بخوره. تو این مدت چند بار آبش رو عوض میکنیم تا بو نگیره، من بعد از دو روز تو آبکش میریزم و روش دستمال میندازم هر روز آب میکشمشون تا ترش نشن و با دست ریشه هاش رو از هم جدا میکنم تا حسابی بلند بشن و بعضیاشون یه ذره جونه سبزشون از غلاف نقره ایش بیاد بیرون اینطوری سمنومون قهوه ایش پررنگ تر میشه، وقتی جونه ها اندازه جونه تو عکس شد کافیه
جونه ها رو با چرخ گوشت چرخ میکنم، بهش آب ولرم اضافه میکنم و تو پارچه میریزم حسابی فشار میدم تا شیرش گرفته بشه، دوباره روی تفاله ها آب ولرم میریزم و مجدد شیرش میگیرم، این شیره رو با آرد مخلوط میکنم و میذارم روی حرارت و مدام تا زمانی که جوش بیاد هم میزنم تا گلوله نشه. جوش که امد کمش میکنم و میذارم بجوشه، درش رو کامل نمیبندم که سر نره، هر یه ربع یه بار همش میزنیم تا ته نگیره، یکم که رنگ گرفت بادوم هایی که شستیم و تو آب خیس کردیم رو اضافه میکنیم و بازم هر چند وقت یه بار هم میزنیم تا ته نگیره
وقتی سمنومون رنگ گرفت و غلیظ شد با حرارت کم دم میکنیم تا حسابی خوشرنگ بشه، نوش جان


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی