برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ چاکلت لاوا کيک خوشمزه!

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ چاکلت لاوا کيک خوشمزه!
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم چاکلت لاوا کيک مواد اصلي تخم مرغ۲ عدد شکر۳ قاشق غذا خوري شکلات خرد شده۹۰ گرم کره۷۰ گرم پودر کاکائو۳ قاشق چاي خوري آرد سفيد۳ قاشق غذا خوري نمک نوک انگشت وانيل‏۱/۸ قاشق چاي خوري کره براي چرب کردن دور قالب به مقدار لازم طرز تهيه زمان تهيه ۳۰دقيقه زمان پخت ۱۵دقيقه ۱ قالب ها را کاملا با کره چرب کنيد. ۲ تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنيد تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند. ۳ شکلات را به روش بن_ماري ذوب کنيد. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنيد و هم بزنيد تا با حرارت شکلات ذوب شود. ۴ مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنيد. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنيد. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنيد در انتها وانيل را اضافه کنيد. ۵ مواد را به طور مساوي بين قالب ها تقسيم کنيد. قالب ها را به مدت ۳۰ دقيقه داخل يخچال قرارر دهيد. فر را روي ۲۲۰ درجه سانتي گراد روشن کنيد. ۶ قالب ها را داخل ظرفي قرار داده تا نيمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بريزيد. کيک ها را داخل فر به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقيقه بپزيد. دقت کنيد اين کيک را نبايد زياد پخت وگرنه ديگر مواد داخل آن حالت مذاب نخواهد داشت. ۷ پس از سرد شدن با چاقو دور کيک ها را از قالب جددا کنيد و لاوا کيک را داخل ظرفي برگردانيد. روي لاوا کيک را با پوددر قند تزئين کنيد تصاوير مراحل تهيه چاکلت لاوا کيک بيشتر ساير نکات چاکلت لاوا کيک اين کيک در ايران به کيک آتشفشان معروفه. نوعي کيک شکلاتي که توي موادش يا آرد به کار نرفته يا در حد خيلي کمي آرد داره. ويژگي اين کيک اينه که بعد از پخت وسط کيک حالت مذاب داره. براي تهيه اين کيک به قالب هاي يک نفره مخصوص اين کيک يا فنجان يا کاسه احتياج داريد. يعني اين کيک به صورت يک نفره تهيه و سرو ميشه. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره