سرآشپز پاپیون/ مواد لازم چاکلت لاوا کیک
مواد اصلی
تخم مرغ۲ عدد
شکر۳ قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده۹۰ گرم
کره۷۰ گرم
پودر کاکائو۳ قاشق چای خوری
آرد سفید۳ قاشق غذا خوری
نمک نوک انگشت
وانیل‏۱/۸ قاشق چای خوری
کره برای چرب کردن دور قالب به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه

۱
قالب ها را کاملا با کره چرب کنید.
۲
تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند.
۳
شکلات را به روش بن_ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شود.
۴
مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنید. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید.
۵
مواد را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرارر دهید. فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۶
قالب ها را داخل ظرفی قرار داده تا نیمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بریزید. کیک ها را داخل فر به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید. دقت کنید این کیک را نباید زیاد پخت وگرنه دیگر مواد داخل آن حالت مذاب نخواهد داشت.
۷
پس از سرد شدن با چاقو دور کیک ها را از قالب جددا کنید و لاوا کیک را داخل ظرفی برگردانید. روی لاوا کیک را با پوددر قند تزئین کنید
تصاویر مراحل تهیه چاکلت لاوا کیک
بیشتر
سایر نکات
چاکلت لاوا کیک
این کیک در ایران به کیک آتشفشان معروفه. نوعی کیک شکلاتی که توی موادش یا آرد به کار نرفته یا در حد خیلی کمی آرد داره. ویژگی این کیک اینه که بعد از پخت وسط کیک حالت مذاب داره. برای تهیه این کیک به قالب های یک نفره مخصوص این کیک یا فنجان یا کاسه احتیاج دارید. یعنی این کیک به صورت یک نفره تهیه و سرو میشه.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید