روزگار/برای اینکه این پلوی خوشمزه را تهیه کنی، مواد لاز جدول پایین را خریداری و سپس به سراغ آموزش آن بروید.

مواد لازم کوفته گشنیز
گوشت چرخ کرده 500 گرم
گشنیز 250 گرم
آرد نخودچی 1/2 پیمانه
برنج (پخته) 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
گوجه فرنگی 500 گرم
نمک و فلفل به اندازه کافی
آب لیمو به میزان دلخواه
پیاز 2 عدد
رب گوجه 1 ق غذاخوری

دستور پخت کوفته گشنیز شیرازی

1) ابتدا پیاز را رنده کنید. سپس به پیاز، موارد: تخم مرغ، فلفل، دارچین، نمک، برنجی که از قبل پخته اید، گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس کاملاً ورز دهید.حالا 2 ق غذاخوری گشنیز ( خرد شده ) را به این مخلوط بیفزائید و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
2) به مدت 30 دقیقه صبر کنید. نیاز است تا یک پیاز دیگر را نیز خرد کنید و سپس با کمی روغن آن را تفت دهید. همین که رنگش طلایی شد، گوجه فرنگی ها را به دو قسمت، تساوی کنید و بعد آن را به پیاز بیفزائید. کمی بعد گشنیز و رب را نیز به آنها اضافه کنید.
3) حال باید به میزان تعداد افراد، 1 فنجان آب اضافه نمایید. صبر کنید تا جوش بزند. ( دو الی سه تا جوش کفایت می کند ) سپس مایه ما حاضر است و می توانید به اندازه نارنگی مایه ها را از هم جدا کنید. تمامی کوفته های گردالی شده را درون آب کوفته انتقال دهید.
4) شعله را روی متوسط گذاشته و تا 10 دقیقه پخته شوند. در 5 دقیقه آخر 1 فنجان آب لیمو، و 10 عدد گوجه فرنگی ریز اضافه میکنیم. در آخر که به خوبیجوشید غذای ما آماده شده است.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی