ناهار/ کوفته گشنيز شيرازي
روزگار/براي اينکه اين پلوي خوشمزه را تهيه کني، مواد لاز جدول پايين را خريداري و سپس به سراغ آموزش آن برويد. مواد لازم کوفته گشنيز گوشت چرخ کرده 500 گرم گشنيز 250 گرم آرد نخودچي 1/2 پيمانه برنج (پخته) 1 پيمانه تخم مرغ 1 عدد گوجه فرنگي 500 گرم نمک و فلفل به اندازه کافي آب ليمو به ميزان دلخواه پياز 2 عدد رب گوجه 1 ق غذاخوري دستور پخت کوفته گشنيز شيرازي 1) ابتدا پياز را رنده کنيد. سپس به پياز، موارد: تخم مرغ، فلفل، دارچين، نمک، برنجي که از قبل پخته ايد، گوشت چرخ کرده و آرد نخودچي اضافه کنيد و همه مواد را با يکديگر مخلوط کرده و سپس کاملاً ورز دهيد.حالا 2 ق غذاخوري گشنيز ( خرد شده ) را به اين مخلوط بيفزائيد و به خوبي با يکديگر ترکيب کنيد. 2) به مدت 30 دقيقه صبر کنيد. نياز است تا يک پياز ديگر را نيز خرد کنيد و سپس با کمي روغن آن را تفت دهيد. همين که رنگش طلايي شد، گوجه فرنگي ها را به دو قسمت، تساوي کنيد و بعد آن را به پياز بيفزائيد. کمي بعد گشنيز و رب را نيز به آنها اضافه کنيد. 3) حال بايد به ميزان تعداد افراد، 1 فنجان آب اضافه نماييد. صبر کنيد تا جوش بزند. ( دو الي سه تا جوش کفايت مي کند ) سپس مايه ما حاضر است و مي توانيد به اندازه نارنگي مايه ها را از هم جدا کنيد. تمامي کوفته هاي گردالي شده را درون آب کوفته انتقال دهيد. 4) شعله را روي متوسط گذاشته و تا 10 دقيقه پخته شوند. در 5 دقيقه آخر 1 فنجان آب ليمو، و 10 عدد گوجه فرنگي ريز اضافه ميکنيم. در آخر که به خوبيجوشيد غذاي ما آماده شده است.