خورش داوود پاشا اصل ترکيه
روزگار/ خورش داوود پاشا خوردن و تست کردن انواع غذا مي تواند ما را سر شوق بياورد. اگر اهل تست کردن غذاهاي متنوع هستيد ما در اين بخش از آموزش آشپزي غذاي معروف ترکيه اي را برايتان آماده کرده ايم. در واقع افرادي که فسنجان دوست دارند قطعاً خورش داوود پاشا را هم دوست خواهند داشت. چرا که اين خورش در اين کشور به فسنجان معروف است. براي تهيه اين خورش ترکيه اي مواد لازم جدول زير را آماده، سپس به سراغ دستور تهيه آن برويد. مواد لازم خورش داوود پاشا گوشت چرخ کرده 500 گرم پياز ( رنده شده ) 1 عدد پياز ( نگيني خرد شده ) 1 عدد آرد سفيد 3 ق غذاخوري نعنا خشک 4 ق سوپ خوري رب انار 3 ق سوپ خوري روغن مايع به مقدار نياز زردچوبه، پودر سير و آويشن به مقدار نياز
طرز تهيه خورش داوود پاشا با مرغ
1) در مرحله ابتدائي گوشت چرخ کرده را که شامل، گوشت گوسفندي و گوساله است را درون يک کاسه متوسط بريزيد. پياز رنده شده از قبل را نيز به آن اضافه نماييد. کمي هم نمک و ادويه زده و سپس همه مواد را با يکديگر ترکيب نماييد.
2) به خوبي موادها را فشرده و ورز دهيد. بايد به خوبي مزه دار شوند. حالا مايه گوشت ما آماده شده است و بايد از اين مايه گلوله گلوله برداريد و داخل دستتان ورز دهيد. سپس به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
3) حالا تابه اي آماده کرده و روي شعله بگذاريد. مقداري روغن ريخته و کوفته ريزه هايي که آماده کرده ايد را از يخچال بيرون آورده و درون تابه ريخته تا تفت بخورند. وقتي کوفته ها ريزه ها سرخ شدند. پياز داغ را به تابه بيفزائيد و سپس با يکديگر ترکيب کنيد.
4) اندکي بعد پودر نعنا خشک و همينطور زردچوبه را نيز اضافه کنيد. چند دقيقه بهمراه کوفته ريزه ها تفت دهيد. زماني که عطر نعنا بلند شد کفايت مي کند. حالا اقدام به مخلوط کردن، 2 پيمانه آب با رب انار کنيد و سپس مخلوط را درون ظرف کوفته ريزه ها بريزيد. حالا صبر کنيد تا خوش جا بيوفتد.
5) وقتي که آب درون خورش مانند سس شد. ( منظور غلظت آن است ) خورش مورد نظر آماده شده است و مي توانيد با چلو سرو کنيد. مي توانيد از دانه هاي انار براي تزئين هم استفاده کنيد.