طرز تهيه چيپس هويج خانگي ترد تازه
روزگار/ چيپس هويج استفاده از تنقلات، کوچک و بزرگ و وقت و بي وقت نمي شناسد. خصوصاً اگر تنقلات از نوع ترد و تازه باشد. چيپس ها يکي از اين خوردني ها هستند که آنها را مي توان در منزل نيز تهيه کرد. ما در اين بخش از آموزش آشپزي قصد داريم طرز تهيه چيپس هويج را قرار دهيم. اين چيپس بسيار خوشمزه خواهد شد و توصيه مي کنيم که حتماً آن را امتحان کنيد.
براي تهيه اين چيپس خوشمزه آموزش قدم به قدم آن را دنبال کنيد.
مواد لازم چيپس هويج
هويج بزرگ 3 عدد
هويج وحشي بزرگ 2 عدد
روغن مقداري
آويشن تازه خرد شده نصف ق چاي خوري
نمک 1 ق چاي خوري
طرز تهيه چيپس هويج
1) ابتدا هويج ها را پوست گرفته و با استفاده از ابزار پوست کن، همه هويج ها را به صورت نازک و باريک خرد کنيد. برش هاي نازک هويج را به اندازه کنيد تا شکل و شمايل چيپس ها خوب شود. دقت کنيد که هم در هويج و هم در هويج وحشي هستهشان را دور بيندازيد. ( رنگ هسته کمرنگ تر از خود ِ هويج است )
2) ظرف بزرگي تهيه کنيد و در آن روغن بريزيد. سپس ظرف را بر روي شعله قرار دهيد. مي خواهيم به درجه 375 گرم شود. حال ظرف کوچکي برداشته و نمک و آويشن را در آن بريزيد تا عطر اين گياه بلند شود. هويج ها را که خلال کرديد داخل ظرف بزرگي انتقال دهيد.
3) حال هويج ها را به روغن بيفزائيد و اجازه دهيد تا رنگشان قهوهاي و ترد شود. معمولاً 2 دقيقه زمان خواهد برد. براي بهتر پختن هويج با استفاده از يک قاشق سوراخ دار هويج ها را فشار داده تا کاملاً بپزند. به سرخ کردن تا وقتي که هويج ها قهوه اي رنگ شوند ادامه دهيد.
4) بعد از سرخ شدن، چيپس هاي هويج را روي يک دستمال آورده تا روغن اضافي شان خارج شود. چيپس هويج ما آماده شده است و در آخر مي بايست، ترکيب نمک و آويشن را روي چيپس ها بپاشيد و سپس مي توانيد آن را سرو کنيد.