آموزش تهيه ميگو کبابي با سيخ چوبي
روزگار/ ميگو کبابي ميگو از غذاهايي است که استفاده از آن در طول ماه يک بار توصيه شده است. وجود ويتامين هاي بسيار خوب در ميگو که نياز بدن هست از اصلي ترين دليل براي استفاده کردن آن است. ما در اين بخش از آموزش آشپزي مي خواهيم طرز تهيه ميگو کبابي را آموزش دهيم که با سيخ چوبي آماده مي شود. پس تا انتها با ما همراه باشيد. براي تهيه کباب ميگو موارد لازم زير را آماده سازي کرده و سپس سراغ آموزش برويد. مواد لازم ميگو کبابي ميگو 1 کيلو کره 50 گرم سير 2 حبه روغن زيتون 3 ق غذاخوري جعفري 50 گرم آبليمو 4 ق غذاخوري زعفران 2 ق غذا خوري فلفل سياه به ميزان دلخواه نمک به ميزان دلخواه چگونه ميگو کبابي درست کنيم 1) براي اولين مرحله اقدام به تميز کردن ميگوها کنيد. شستشو نيز فراموش نشود. حال يک کاسه نسبتاً بزرگ آورده و ميگوها را در آن بريزيد. سپس موادهاي: زعفران، نمک، آبليمو و فلفل سياه را به اندازه اي که دوست داريد به کاسه اضافه نماييد. جعفري را نيز خرد کنيد ( ترجيحاً ساطوري ) و سپس روي ميگوها در کاسه بريزيد. 2) در آخر نيز سيرها را ابتدا رنده نماييد و روي باقي مواد بريزيد. با قاشق به خوبي همه مواد را ترکيب کنيد. روي کاسه را با سلفون پوشانده و نيم ساعت صبر کنيد تا ميگوها طعم دار شوند. ( در يخچال ) بعد از اين زمان ميگوها طعم دار شده و بايد آنها را به سيخ بکشيد. ( سيخ فلزي يا چوبي ) 3) حالا يک ماسه کوچک آماده کنيد و در آن کره و روغن زيتون ريخته و ترکيب نماييد. سپس با استفاده از يک قلمو اين مخلوط را روي ميگوها مي کشيم. ميگوها بايد کاملاً چرب شوند. حالا ميگوها براي کباب شدن آماده شدند. روي کباب پز آنها را بپزيد. 4) در حين پخته شدن، چند بار ديگر روي ميگو ها را با مخلوط کره و روغن زيتون، چرب کنيد. اين کار باعث خوشمزه تر شدن ميگوها بعد از پختن خواهد شد. در آخر و بعد از آماده شدن ميگوها را با سس دلخواه خود سرو کنيد.