شام/ رولت مرغ با سس پستو؛ مگه خوشمزه تر از اين داريم؟!
منودليار/ چي لازم دارم: دو عدد سينه مرغ بدون استخوان پوست کنده ۳۰۰ گرم برگ ريحان تازه دو حبه سير سه عدد گردوي خرد شده يک قاشق غذا خوري روغن زيتون نمک و فلفل به ميزان دلخواه چهار تکه پنير موزارلا چطور بپزم: در ابتدا فر را روشن و روي حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۵ درجه سانتي گراد) تنظيم کرده و يک ظرف مناسب براي فر را چرب کن؛ برگ هاي ريحان، سير، روغن زيتون، گردو و نمک و فلفل را درون مخلوط کن بريز و آن قدر به هم بزن تا مواد به طور کامل با هم مخلوط شده و يکدست شوند؛ هر سينه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسيم کرده و بکوبان تا ضخامت آن به حدود ۲ تا ۳ سانتي متر برسد سپس دو تا سه قاشق از سس پستو را روي سطح هر تکه مرغ پهن کرده و تکه پنير روي آن قرار بده. مرغ را رول کرده و با خلال دندان محکم کن و درون ظرفي که از پيش اماده کرده اي بچين. اين پروسه با همه تکه هاي مرغ تکرار کن؛ ظرف را بدون سرپوش درون فر قرار بده تا براي حدود ۴۵ تا ۵۰ دقيقه بپزد و سطح روي مرغ ها طلايي قهوه اي و برشته شود. رولت مرغ با سس پنير و پستو آماده سرو شدن است. آماده سازي اين خوراک مرغ ايتاليايي ۲۰ دقيقه، پخت آن ۴۵ دقيقه و در کل يک ساعت و ۵ دقيقه زمان مي برد. حقايق غذايي رولت مرغ با سس پنير و پستو: انرژي کل: ۵۸۵ کيلو کالري چربي کل: ۴۰.۳ گرم – ۶۲ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه چربي اشباع شده: ۱۴ گرم کلسترول: ۱۲۳ ميلي گرم – ۴۱ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه سديم: ۸۸۶ ميلي گرم – ۳۵ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه پتاسيم: ۴۳۲ ميلي گرم – ۱۲ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه کربوهيدرات کل: ۵.۶ گرم – ۲ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه فيبر رژيمي: ۱.۸ گرم – ۷ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه پروتئين: ۴۹.۵ گرم – ۹۹ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه قند: ۱ گرم کلسيم: ۸۹۷ ميلي گرم آهن: ۳ ميلي گرم مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژيم ۲۰۰۰ کيلو کالري محاسبه شده است.