آخرین خبر/ چی لازم دارم:
خمیر :
شیر : ۲۵۰ میلی لیتر
آب : یک لیوان
روغن مایع : دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک و شکر : یک قاشق چای خوری
مایه خمیر : ۱۱ گرم
آردگندم : مقداری که خمیر یک دست و نرم و نچسب بدست بیاید
چیزبرگر :
گوشت_گوساله : ۸۰۰ گرم چرخکرده
پیاز : دو تا سه عدد
گوجه_فرنگی : دو تا سه عدد
خیارشور : ۳ تا ۴ عدد
پنیرچدار : ۱۵۰ گرم
کاهو : یک عدد
سس خردل و نمک و فلفل سیاه
چطور بپزم:
شیر و آب را کمی گرم کرده با روغن و نمک و‌ شکر و مایه خمیر مخلوط کرده کمی آرد را اضافه کرده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم بقیه آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر و نرم و یکدست بدست بیاید یک ساعت جای گرم کنار می گذاریم
برای پخت هم کف ظرف فر را چرب کرده خمیر را پهن می کنیم روی آن را آغشته به تخم مرغ می کنیم ، فر را تا ۲۰۰ درجه گرم می کنیم بیست تا سی دقیقه تا طلایی شدن و پختن نان صبر می کنیم
برای برگر هم گوشت و با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و ورز می دهیم و طبق فیلم برش داده و توی روغن به خوبی سرخ کرده و می پزیم
حال نان را برش داده با کاهو و گوجه و پیاز و خیارشور و سس خردل و برگر پخته و ورقه های پنیر ، ساندویچ خانوادگی را درست کرده و نوش جان می کنیم


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید